Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-11-2023

Δηλώσεις Κιτσιγκόι - Κωνσταντινίδης: «Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά απόψε...» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Κριστιάν Κιτσιγκόϊ είπε μετά την ήττα της ομάδας του από το Μίλωνα:

 

«Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά απόψε, αλλά στη ζωή όπως και στα σπορ δεν μπορείς να κλέψεις, παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Ο Μίλωνας είναι μια καλή ομάδα με λίγα λάθη και με χαρακτηριστικό το καλό του σερβίς και δεν μπορώ να πω ότι αυτό μας εξέπληξε .Αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν η δική μας αντίδραση και συμπεριφορά. Το βόλεϊ είναι ομαδικό παιχνίδι , χρειάζεται χαρακτήρα, να μην τα παρατάς, να πολεμήσεις να αλλάξεις κάτι και να παίξεις για την ομάδα, κόντρα σε όλα τα προβλήματα. Από την αρχή του πρωταθλήματος δεν ήμασταν αρκετά σταθεροί, σε κάποιους αγώνες έχουμε δείξει καλά στοιχεία, είχαμε διακυμάνσεις αλλά από εκεί και πέρα όμως για να έχεις συνέχεια και υψηλή απόδοση, χρειάζονται κάποια ατομικά χαρακτηριστικά και εμπειρία, τα οποία φαίνεται πως δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα.

Ο κεντρικός του Άθλου Ορεστιάδας Θοδωρής Κωνσταντινιδης δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έφταιξε στο σημερινό ματς… Μπορεί να ήταν το γήπεδο, μπορεί να ήμασταν σε κακή κατάσταση, δεν έχω να δώσω κάποια απάντηση. Μπορώ να πω μόνο πως ότι βγαίνει στην προπόνηση, θα βγει και στον αγώνα. Θα υπάρχουν κακές μέρες αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε. Μπορούμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις, άμα το θέλουμε και δείξουμε ψυχή».

Media





Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject