Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-12-2023

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς (9η αγωνιστική, 23/12, 16:30, Live Streaming ESAP T.V.)

Rate this item
(0 votes)
Από την αγωνιστική των ντέρμπι δε θα μπορούσε να λείψει η αναμέτρηση μεταξύ του Α.Σ.Άθλου Ορεστιάδας και του Α.Ο.Π.Κηφισιάς (γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 9η αγωνιστική, 23/12, 16:30, Live Streaming ESAP T.V., Διαιτητές: Αβραμίδης, Ιωαννίδης).

 

Ο Άθλος μετά το ρεπό του και τη νίκη με 3-2 σετ επί του Άθλου θέλει να συνεχίσει τις νίκες ώστε να μείνει σε απόσταση βολής από την πρώτη 4αδα που είναι και το μεγάλο όνειρο. Έχει 6 βαθμούς σε 7 αγώνες και ισοβαθμεί με την Καλαμάτα που έχει 8 αγώνες.

 

Θα είναι η τελευταία φετινή εντός έδρας «παράσταση» του Άθλου στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ορεστιάδας και δικαίωμα συμμετοχής θα έχει για πρώτη φορά και ο νεοαποκτηθείς διεθνής Κολομβιανός ακραίος, Λέινερ Απόνσα Καραμπαλί (2.00μ). Παράλληλα ο Άθλος στον 3ο αγώνα της ιστορίας του με την αθηναϊκή ομάδα θα έχει και στο πλευρό την αήττητη παράδοση που “χτίζει” από πέρυσι με δύο επικές ανατροπές 3-2 σε ισάριθμες αναμετρήσεις σε Ζηρίνειο και “Ν. Σαμαράς”.

«Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που ενισχύθηκε με κάποιες μεταγραφές και μετά την παρθενική του νίκη στο πρωτάθλημα έχει καλή ψυχολογία. Εμείς θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, οφείλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ, δίνοντας συνέχεια στην καλή μας εμφάνιση στην Πολίχνη. Έχουμε αρχίσει να παίζουμε πιο ομαδικά, αποφεύγοντας τα πολλά εύκολα λάθη. Αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται για να πάρεις βαθμούς και εμείς θα πρέπει να κερδίσουμε όσους περισσότερους πόντους μπορούμε, ώστε να ανέβουμε περισσότερο στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Για μας τα προηγούμενα παιχνίδια απέναντι στις 4 κορυφαίες ομάδες της Volleyleague ήταν πολύ καλές προπονήσεις και δυνατά τεστ, που μας βοήθησαν να δούμε τα όρια και τις δυνατότητές μας. Τώρα παίζουμε στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας και θα πάμε για τη νίκη, την οποία θεωρώ πως έχουμε καλές πιθανότητες να πετύχουμε και να περάσουμε  τις  χριστουγεννιάτικες διακοπές με χαρά και με ηρεμία» δήλωσε ο Κριστιάν Τσιτιγκόϊ.

Αναφερόμενος στον Λέινερ Απόνσα Καραμπαλί, ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε για τον Κολομβιανό ακραίο πως «είναι ένας πολύ ταλαντούχος νεαρός αθλητής που θα έχουμε πλέον στο δυναμικό μας. Δεν είναι ακόμη έτοιμος για τέτοια παιχνίδια, όπου χρειάζομαι ωριμότητα, χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να μεγαλώσει», αλλά πρόκειται πραγματικά για έναν εξαιρετικό παίκτη, από τον οποίο περιμένω πολλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχουμε στην ομάδα και μας βοηθάει πολύ. Ωστόσο, πρέπει να μάθε ακόμη κάποια πράγματα, τα οποία είμαι βέβαιος πως θα το κάνει και πολύ σύντομα θα τον έχουμε μαζί μας στο γήπεδο».

Από την πλευρά του ο 22χρονος Καραμπαλί, που για πρώτη φορά θα παραταχθεί στο γήπεδο της Ορεστιάδας και επίσημα ως αθλητής του Άθλου. δήλωσε με ανυπομονησία: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, καθώς το τελευταίο παιχνίδι αυτής της χρονιάς, θα είναι επιτέλους το πρώτο με την ομάδα μου στη φετινή σεζόν. Έχω ήδη αντιμετωπίσει την ομάδα της Κηφισιάς σε κάποια φιλικά με τον Κέρκη Σάμου και νιώθω ήρεμος και με αρκετή αυτοπεποίθηση».

 

Η Κηφισιά μετά την εντυπωσιακή νίκη επί του Πηγάσου με την προσθήκη του Οκοσάνοβιτς θέλει να συνεχίσει τις νίκες και τη συγκομιδή βαθμών. Η ομάδα του Κώστα Χριστοφιδέλη έχει 3 βαθμούς και ξεκάθαρος στόχος είναι η νίκη.

 

Ο προπονητής της Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης είπε: «Προσεγγίζουμε το παιχνίδι κόντρα στον Άθλο με αισιοδοξια. Η ομάδα της Ορεστιάδας είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Δεν είναι από τις ομάδες που χάνει, αλλά πρέπει να παίξεις καλά για να τη νικήσεις. Ο Άθλος έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη.Η νίκη απέναντι στον Πήγασο μας ανέβασε την ψυχολογία αλλά κυρίως την αυτοπεποίθηση. Όμως για να έχει αξία η νίκη στο Ζηρίνειο πρέπει να συνεχιστεί με θετικό αποτέλεσμα στην Ορεστιάδα. Για να γίνει αυτό πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να κρατήσουμε σε υψηλό επίπεδο το side out. Ο Άθλος μέσα στην έδρα του παίζει πολύ από τη γραμμή του σερβίς και θα πρέπει να διαχειριστούμε έξυπνα τις δύσκολες συνθήκες».

Ο Στεφάν Οκοσάνοβιτς είπε: «Το τελευταίο παιχνίδι για τον Α΄γύρο και το 2023 είναι δύσκολο. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας μία δυνατή και φιλόδοξη ομάδα. Εμείς θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής. Προετοιμαζόμαστε για ένα απαιτητικό παιχνίδι και αισιοδοξούμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς
2023-24
02/03/2024: Volley League 18η Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας  
23/12/2023: Volley League Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς  
2022-23
18/02/2023: Volley League 15η Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς 3-2 (22-25, 18-25, 25-21, 25-17, 15-11) 
26/11/2022: Volley League Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας 2-3 (25-21, 19-25, 18-25, 25-22, 14-16)

 

Volley League  -  9η αγωνιστική

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, Πολίχνη, 20:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Πήγασος Πολίχνης - Α.Ο. Καλαμάτα 80 3-0 (25-20, 25-23, 25-23)

Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 16:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας - Α.Ο.Π. Κηφισιάς

Διαιτητές: Αβραμίδης, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Σαρδάνης, Επόπτες: Βαλκανιώτης, Ζηλιασκοπούλου, Γραμματεία: Σκαρλατούδη.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena, Πυλαία, 20:15 (Live Streaming ESAP T.V.): Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, ΕΠόπτες: Ψύχου, Σταυρίδου, Γραμματεία: Κουμπλή.

Γυμναστήριο Κροίσος Πέρσης, Νέα Σμύρνη, 20:30, (ΕΡΤ Flix): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Μουζακίτη, Σπίγγου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Ρεπό ο Παναθηναϊκός Α.Ο.

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject