Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-01-2024

MVP ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ: «Eίμαστε φαινόμενο, ένα κάτι μεγάλο για την Ελλάδα» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ ήταν χωρίς αμφιβολία ο κορυφαίος του Μίλωνα σε αυτόν τον αγώνα καριέρας όπως είπε και ο ίδιος. Βραβεύτηκε ως ο MVP του αγώνα και μάλιστα πήρε το έπαθλο από τον παλαίμαχο διεθνή λίμπερο, πλέον μόνιμο κάτοικο και επιχειρηματία στο Ναντ Αχιλλέα Παπαδημητρίου. Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Έλληνα Πρόξενος Αντώνιος Γκρέκας.

Συγκινητικές ήταν οι δηλώσεις του «Μπόμπι» για το ελληνικό βόλεϊ και την Ελλάδα αλλά και για τους αγώνες που έχει παίξει στην καριέρα του.

«Φαινόμενο είμαστε όλοι γιατί προχωράμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι μεγάλο για εμάς για τον Μίλωνα, για το ελληνικό βόλεϊ και όλη την Ελλάδα. Σήμερα κάναμε κάτι απίστευτο. Παίξαμε σαν ομάδα από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο τα δώσαμε όλα στο γήπεδο. Το θέλαμε πάρα πολύ να προχωρήσουμε στο φάιναλ-4 και τα καταφέραμε. Ακόμα και για μένα που παίζω τόσα χρόνια βόλεϊ, νιώθω σαν παιδί γιατί παίζω με αυτά τα παιδιά, σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους προπονητές, το σταφ, με αυτούς τους προπονητές, όλους. Τους ευχαριστώ όλους».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject