Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
17-01-2024

Οι δηλώσεις των παικτών του Μίλωνα για το θρίαμβο στη Ναντ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Οι δηλώσεις των παικτών του Μίλωνα για το θρίαμβο στη Ναντ:

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας τόνισε:   «Συγκλονιστική εμφάνιση που μας έδωσε απίστευτα συναισθήματα. Ήταν ένα από τα πιο σκληρά παιχνίδια που έχουμε παίξει απέναντι σε μία δυνατή ομάδα. Πέρα από την πρόκριση γράψαμε ιστορία σαν σύλλογος. Γεννάμε συναισθήματα στον φίλαθλο κόσμο και με αυτές τις επιτυχίες δημιουργούμε νέους φιλάθλους και φίλους του βόλεϊ. Η ανταπόκριση των φίλων μας είναι συγκλονιστική. Ήμασταν αποφασισμένοι ακόμα και στο χρυσό σετ - όπως είχαμε πει πριν τον αγώνα - να πάρουμε τη πρόκριση. Θα κάνει αίσθηση στη φίλαθλη Ελλάδα. Συγχαρητήρια στον μεγάλο αθλητή Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Δεν έχω λόγια να εκφράσω για αυτόν τον αθλητή. Ήταν συγκλονιστικός. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται. Αφήστε μας να ζήσουμε το όνειρό μας. Όποιος και να είναι ο επόμενος αντίπαλος θα είμαστε το ίδιο παθιασμένοι, χαρούμενοι και ευτυχισμένοι στο γήπεδο με στόχο να προχωρήσουμε κι άλλα και να κάνουμε γνωστό το όνομα του Μίλωνα σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη».



Μετά το τέλος του αγώνα δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Έλληνα Προξένου στη Ναντ Aντώνιο Γκρέκα.



Ο διαγώνιος του Μίλωνα Μπόγιαν Γιορντάνοφ είπε: «Φαινόμενο είμαστε όλοι γιατί προχωράμε στην επόμενη φάση. Είναι κάτι μεγάλο για εμάς για τον Μίλωνα, για το ελληνικό βόλεϊ και όλη την Ελλάδα. Σήμερα κάναμε κάτι απίστευτο. Παίξαμε σαν ομάδα από τον πρώτο παίκτη μέχρι τον τελευταίο τα δώσαμε όλα στο γήπεδο. Το θέλαμε πάρα πολύ να προχωρήσουμε στο φάιναλ-4 και τα καταφέραμε. Ακόμα και για μένα που παίζω τόσα χρόνια βόλεϊ, νιώθω σαν παιδί γιατί παίζω με αυτά τα παιδιά, σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους προπονητές, το σταφ, με αυτούς τους προπονητές, όλους. Τους ευχαριστώ όλους».


Ο κεντρικός του Μίλωνα Δημήτρης Χαραλαμπίδης είπε: «Δεν μπήκαμε στην αρχή καλά αλλά δείξαμε θέληση, το πιστέψαμε και δίκαια προκριθήκαμε. Θα δούμε ποιον θα αντιμετωπίσουμε. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, έξι σετ και τα περισσότερα ήταν στον πόντο. Δεν ξέρουμε που θα φτάσουμε, αλλά έχουμε ακόμα να δώσουμε».

Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: «Δώσαμε έναν συγκλονιστικό αγώνα. Δεν έχω λόγια να το περιγράψω. Έχει κλείσει η φωνή μου από την όλη ένταση. Ήταν ένας αγώνας με πίεση, ένταση, άμυνες και η ομάδα αντεπεξήλθε σε όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού. Συγχαρητήρια και στην Ναντ για τους δύο αγώνες που δώσαμε. Έχουμε και συνέχεια».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject