Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2024

Αποφάσεις Δ.Σ. της Ε.Σ.Α.Π.

Rate this item
(0 votes)
Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.Α.Π. την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 και αποφάσισε:

 

Κατ΄αρχήν αποφασίστηκε οι ημιτελικοί αγώνες νοκ άουτ του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς να γίνουν την Tετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024.

 

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου και ώρα 14:00 στα γραφεία της Ε.Σ.Α.Π. θα γίνει η κλήρωση των δύο ημιτελικών νοκ άουτ της διοργάνωσης Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2023-24 με τη συμμετοχή του Α.Ο.Π. Κηφισιάς, του Π.Α.Ο.Κ., του Πηγάσου Πολίχνης και του Παναθηναϊκού Α.Ο.

 

Έγινε ενημέρωση των μελών - επροσώπων των Τ.Α.Α. για το περιεχόμενο της Κ.Υ.Α. που εκδόθηκε σήμερα 19/1 σχετικά με την ενίσχυση που θα λάβουν οι ομάδες της Volley League από το ποσοστό εσόδων από τα προϊόντα των Τυχερών Παιγνίων.

 

Αποφασίστηκε να δημοσιοποιηθεί η ευχαριστήρια επιστολή του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατόρου προς τον υφυπουργό αθλητισμού Γιάννη Βρούτση και τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά. (θα ακολουθήσει νέο Δελτίο Τύπου).

 

Επιβεβαιώθηκε η υπάρχουσα απόφαση του Δ.Σ. που αφορούσε τον αριθμό των ομάδων που θα λάβουν μέρος από την επόμενη (2024-25) αγωνιστική περίοδο στη Volley League. Ο αριθμός των ομάδων θα παραμείνει 10 σε περίπτωση που οι μη Έλληνες διατηρηθούν 4. Αν αυξηθούν οι μη Έλληνες σε 5 (με τις προϋποθέσεις που θα συνοδεύουν τον 5ο μη Έλληνα) οι 10 ομάδες θα αυξηθούν σε 12 από τη σεζόν 2024-25.

 

Συζητήθηκαν οργανωτικά ζητήματα του Σούπερ Καπ το οποίο ως γνωστόν θα διεξαχθεί μεταξύ Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και Π.Α.Ο.Κ. την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στις 17:00 στο γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη.

 

Ο νομικός σύμβουλος της ΕΣΑΠ κ.Χρήστος Ηλιάδης έκανε ενημέρωση των μελών για τον επικείμενο νόμο περί οπαδικής βίας.

 

Συζητήθηκαν τηλεοπτικά θέματα και Live Streaming.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject