Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-02-2024

Σάκης Ψάρρας: «Αυτό που έχει δημιουργήσει ο Μίλωνας είναι εκπληκτικό» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας δήλωσε για την εκπληκτική πορεία της ομάδας του στο CEV Cup, τον κόσμο, την παραμονή του στην ομάδα, το μέλλον του Μίλωνα και τους στόχους του στις εφετινές εγχώριες διοργανώσεις:
«Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι. Όταν ξεκινήσαμε δειλά δειλά αυτή την προσπάθεια στο CEV Cup ήμασταν με 50 ομάδες και περιμέναμε να κάνουμε μία νίκη ή μία πρόκριση. Κανείς δεν περίμενε ότι θα βρισκόμασταν μία ανάσα από το φάιναλ-4 απέναντι σε ομάδα Τσάμπιονς Λιγκ. Αποκλειστήκαμε με ψηλά το κεφάλι όπως έπρεπε να πέσει αυτή η ομάδα».

Για το 1ο και 4ο σετ: «Στο πρώτο σετ ήταν φανερό πως υπήρχε ένα τρακ από τις γεμάτες κερκίδες, την πίεση του αποτελέσματος. Όταν πρέπει να κυνηγήσεις ένα 3-0 ή 3-1 σετ είναι πολύ πιεστικό. Η διαφορά ήταν στο σερβίς και στην υποδοχή. Όταν άρχισε το παιχνίδι να παίζεται στο φιλέ, ήμασταν δυνατοί και διαβασμένοι. Πήγαμε στο 2-1 και στο 4ο σετ η απειρία κάποιων αθλητών φάνηκε και δεν καταφέραμε να κάνουμε το 3-1 για να πάμε στο χρυσό σετ».

Για τον κόσμο και την φετινή πορεία του Μίλωνα: «Αυτό που έχει δημιουργήσει ο Μίλωνας είναι εκπληκτικό. Είδατε παιδιά των ακαδημιών μας και όχι μόνο, οικογένειες και υγιείς φιλάθλους που αγαπούν το βόλεϊ να χειροκροτούν τους αθλητές και να γεμίζουν το γήπεδο πολλές φορές. Αυτός είναι ο αθλητισμός, αυτό πρεσβεύουμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Όλο αυτο που ζήσαμε θα είναι παρακαταθήκη για το μέλλον. Αυτό που κάναμε φέτος θα μείνει για πολλά χρόνια».

Για τη πιθανή παραμονή του στον Μίλωνα: «Δεν γνωρίζουμε ακόμα. Έχουμε το ελληνικό πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να πάμε και εκεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα συγκεντρώσουμε δυνάμεις και μυαλό και θα είμαστε αυτοί που πρέπει».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject