Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-02-2024

Αλέξανδρος Νανόπουλος: «Αξίζαμε το χρυσό σετ, αλλά μετά το 2-1 "αδειάσαμε"» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο ακραίος του Μίλωνα Αλέξανδρος Νανόπουλος έκανε τον απολογισμό της επιτυχημένης ευρωπαϊκής πορείας:

 

«Δεν νομίζω να υπάρχει πίκρα, αλλά νομίζω ότι αξίζαμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση στο φάιναλ-4 στο χρυσό σετ απέναντι στην Λούνεμποργκ, που ήρθε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο. Υπάρχει μόνο περηφάνεια για αυτή την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο, στην διοίκηση, στους παίκτες, στο σταφ γιατί είμαστε όλοι δεμένοι. Αυτό νομίζω φαίνεται. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, ήταν πάντα δίπλα μας και πίστευε σε εμάς. Τον ευχαριστούμε. Γέμισε το γήπεδο και ήταν απίστευτο. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι ότι όλοι μαζί μπορούμε να πάμε την ομάδα αυτή ψηλά. Κόσμος, παίκτες, διοίκηση, σταφ».

Για το πόσο θα τους βοηθήσει η πορεία στο CEV Cup και στο πρωτάθλημα: «Το να παίζουμε με Ναντ, με την Λούνεμπουργκ που πρωταγωνιστούν στα καλύτερα πρωταθλήματα, είναι σημαντικό για εμάς για το ελληνικό πρωτάθλημα. Τις κοντράρουμε, τις νικάμε και πιστεύω πως δεν έχουμε ταβάνι».

Για το κρίσιμο 4ο σετ: «Σίγουρα ξέραμε ότι σε κάθε σετ θα μας πίεζαν από το σερβίς. Ο αγώνας είχε ένταση και καταναλώσαμε πολύ ένταση. Στο 4ο σετ ένιωσα κάπως ότι άδειασα αλλά κρατάμε την πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη».

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject