Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-02-2024

Δηλώσεις Ίλιτς, Σωνάκης: «Μας πίεσε ο Παναθηναϊκός, θα τα δώσουμε όλα...»

Rate this item
(0 votes)
Δηλώσεις του προπονητή του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς και του κορυφαίου του Φοίνικα Αναστάσιου Σωνάκη

 

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε: «Θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ από το σέρβις, δεν μπορέσαμε να συγκρατήσουμε κάποιες μπάλες. Μας δυσκόλεψε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Έχουμε πάρα πολύ σημαντικούς αγώνες από δω και πέρα, είναι οι αγώνες που πρέπει να τα δώσουμε όλα να μαζέψουμε πόντους, τους οποίους χρειαζόμαστε για το υπόλοιπο μέρος του πρωταθλήματος».

Ο κορυφαίος του Φοίνικα Αναστάσιος Σωνάκης δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, ειδικά στο πρώτο σετ μας πέσαν πάρα πολύ ειδικά από το σερβίς, αλλά καταφέραμε στο δεύτερο και τρίτο σετ να μειώσουμε λίγο τα λάθη και να φανούμε πιο ανταγωνιστικοί. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι αλλά δείξαμε ότι είμαστε υπολογίσιμη ομάδα, ότι είμαστε ανταγωνιστική ομάδα και παίζουμε όμορφο βόλεϊ.
Αυτό που θα κυνηγήσουμε τώρα, όπως και σε κάθε παιχνίδι είναι μια νίκη. Ξέρουμε ότι ο Μίλωνας είναι μια καλή ομάδα, ωστόσο αν έχουμε μια εικόνα όπως τη σημερινή πιστεύω ότι θα πάει καλά για εμάς».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject