Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-09-2014

Γαλλία – Βραζιλία και Πολωνία – Γερμανία οι ημιτελικοί του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Rate this item
(0 votes)
Γαλλία – Βραζιλία και Πολωνία – Γερμανία θα αναμετρηθούν στους ημιτελικούς του 18ου Παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ ανδρών που θα γίνουν το Σάββατο στα γήπεδα της Πολωνίας. Στους τρίτους και τελευταίους αγώνες των δύο ομίλων της προημιτελικής φάσης η Γαλλία νίκησε το Ιράν 3-2 (25-20, 25-23, 22-25, 19-25, 15-09) και η Πολωνία τη Ρωσία 3-2 (25-22, 25-22, 21-25, 22-25, 15-11).
Η Γαλλία και η Πολωνία πήραν τις πρώτες θέσεις των δύο προημιτελικών ομίλων. Το Σάββατο 20/9 η Ρωσία θα αναμετρηθεί με το Ιράν για την 5η θέση.

Η Γαλλία για δεύτερη φορά στην ιστορία της (η πρώτη ήταν το 2002) προκρίνεται σε ημιτελικά Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Σημείωσε δύο νίκες στην προημιτελική φάση και πήρε την πρώτη θέση στον G όμιλο στο Σπόντεκ του Κατοβίτσε.

Οι «πετεινοί» πήραν τα δύο πρώτα σετ που τους εξασφάλισαν την πρόκριση και την πρώτη θέση, ενώ πήραν μαζί τους και τη Γερμανία που για πρώτη φορά στην ιστορία προκρίθηκε σε ημιτελική φάση Παγκοσμίου πρωταθλήματος ανδρών.

Το Ιράν παρότι αποκλείστηκε προσπάθησε για τη νίκη γοήτρου, ισοφάρισε σε 2-2 αλλά στο 5ο σετ και η πάλι η Γαλλία έκανε τη διαφορά σε σερβίς και επίθεση και πήρε τη νίκη.

Ίδιο σενάριο και στο Άτλας Αρένα του Λοτζ όπου η Πολωνία προηγήθηκε 2-0 σετ και εξασφάλισε την πρώτη θέση στον Η όμιλο αλλά και την πρόκριση. Οι Ρώσοι προσπάθησαν να διασκεδάσουν τον αποκλεισμό τους από τα ημιτελικά με μια νίκη αλλά οι Πολωνοί τους έδωσαν τη χαριστική βολή στο τάι μπρέικ.

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject