Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-11-2018

Αλεξάνταρ Όκολιτς: «Δεν παρατάμε την πρόκριση»

Rate this item
(0 votes)
O Σέρβος κεντρικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Όκολιτς μίλησε για τη ρεβάνς του δικεφάλου με τη United Volleys Φρανκφούρτης την Τρίτη στη Γερμανία που θα κρίνει και την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

«Έχω αγωνιστεί δύο σεζόν στη Γερμανία και μπορώ να πω ότι η Φρανκφούρτη είναι μια ομάδα με καλό σέρβις και υποδοχή. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα διότι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί στην έδρα τους. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε την τακτική τους και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς.

Σε καμιά περίπτωση δεν τα παρατάμε. Θα πάμε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ για να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε ένα “θαύμα”, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, και πόντο πόντο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.

Το Fraport Arena είναι ένα μεγάλο γήπεδο και πάντα γεμάτο με φιλάθλους όταν παίζει η ομάδα. Πληροφορήθηκα ότι θα βρίσκονται στις εξέδρες πολλοί οπαδοί μας. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την προσπάθειά μας».

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject