Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-11-2018

Ετοιμος για την «χρυσή» πρόκριση ο ΠΑΟΚ (13/11, 20.00)

Rate this item
(0 votes)
Ετοιμος για να κάνει τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ευρωπαϊκή του πορεία είναι ο ΠΑΟΚ ο οποίος την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 20.00 θα δοκιμαστεί στο εντυπωσιακό στάδιο Fraport Arena της Φρανκφούρτης απέναντι στην ομώνυμη γερμανική ομάδα στη ρεβάνς του γ΄προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να έχει στο πλευρό της πολλούς ομογενείς από την Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Η United Volley Φρανκφούρτης στον πρώτο αγώνα είχε αιφνιδιάσει τον ΠΑΟΚ και είχε νικήσει με 3-0 σετ στο PAOK Sports Arena.

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα κάνει το έργο του δικεφάλου πιο δύσκολο αλλά η πρόκριση στους ομίλους είναι ακόμα ανοικτή αρκεί ο ΠΑΟΚ να κάνει πολύ καλή εμφάνιση.

Ο ΠΑΟΚ για να προκριθεί θα πρέπει να περάσει μέσα από το «χρυσό» σετ. Ομως, για να φτάσει έως εκεί θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και στη συνέχεια να παιχτεί το χρυσό σετ των 15 πόντων.

Ακόμα και με νίκη 3-2 σετ ή άλλο αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί από τους ομίλους και θα συνεχίσει στη φάση των «32» του CEV Cup όπου θα αντιμετωπίσει την πολωνική Όλστιν ή την φινλανδική Χουρικάνι Λοΐμά. Στον πρώτο αγώνα η πολωνική ομάδα είχε νικήσει 3-0 σετ και στη ρεβάνς που θα γίνει επίσης την Τρίτη 13 Νοεμβρίου στις 20.00 στην Πολωνία.

Στον αγώνα της Φρανκφούρτης με τον ΠΑΟΚ διαιτητές θα είναι ο Ρουμάνος Λαουρέντιου Μπογκντάν Στόικα και ο Γάλλος Φαμπρίς Κολάντος.

Στο δεύτερο ζευγάρι της γ΄προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ η σερβική Βοϊβοντίνα στις 21.00 θα υποδεχτεί τη γαλλική Σαμόντ. Στον πρώτο αγώνα η Σαμόντ είχε νικήσει 3-0 σετ. Διαιτητές θα είναι ο Γερμανός Γιορκ Κέλενμπεργκ και ο Νώντας Γεροθόδωρος.

Ο κεντρικός του ΠΑΟΚ Αλεξάνταρ Όκολιτς που έχει θητεύσει στο γερμανικό πρωτάθλημα είπε: «Έχω αγωνιστεί δύο σεζόν στη Γερμανία και μπορώ να πω ότι η Φρανκφούρτη είναι μια ομάδα με καλό σέρβις και υποδοχή. Εμείς δεν παίξαμε όπως έπρεπε στο πρώτο παιχνίδι. Είχαμε τις ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα διότι οι αντίπαλοί μας είναι δυνατοί στην έδρα τους. Παρόλα αυτά γνωρίζουμε την τακτική τους και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε…οπότε όλα εξαρτώνται από εμάς. Σε καμιά περίπτωση δεν τα παρατάμε. Θα πάμε εκεί και θα τα δώσουμε όλα. Πρέπει να κερδίσουμε με 3-0 ή 3-1 και το χρυσό σετ για να προκριθούμε. Χρειαζόμαστε ένα “θαύμα”, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, δεν εγκαταλείπουμε την προσπάθεια, και πόντο πόντο πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε.
Το Fraport Arena είναι ένα μεγάλο γήπεδο και πάντα γεμάτο με φιλάθλους όταν παίζει η ομάδα. Πληροφορήθηκα ότι θα βρίσκονται στις εξέδρες πολλοί οπαδοί μας. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει την προσπάθειά μας».

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject