Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-12-2023

Το μήνυμα του Σάκη Ψάρρα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

Rate this item
(0 votes)
Σοκαρισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις των δραματικών γεγονότων που διαδραματίστηκαν έξω από το Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη την Πέμπτη 7/12 και ιδιαίτερα ο κόσμος του βόλεϊ που είναι σοκαρισμένος και εκφράζεται από τα λόγια του προπονητή του Μίλωνα Σάκη Ψάρρα ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα με την Καλαμάτα έκανε δημόσια έκκληση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη:

 

«Κατ΄αρχήν να εκφράσω τη λύση μου για τον αστυνομικό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για το παλικάρι και να επανέλθει γρήγορα. Εύχομαι να είναι το τελευταίο θύμα οπαδικής βίας. Κάνω έκκληση προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: Το βόλεϊ είναι ένα ευγενές και όμορφο άθλημα που δεν έχει καμία σχέση με αυτά όλα που γίνονται. Τα επεισόδια στα γήπεδα μας έρχονται από άλλα αθλήματα, άλλα μίση, άλλα πάθη που δεν έχουν σχέση με το άθλημα μας. Δεν θα ήταν σωστό να τιμωρηθεί το άθλημα μας εξαιτίας αμαρτημάτων άλλων αθλημάτων. Σήμερα ήταν ένας αγώνας που μας ενδιέφερε πολύ να νικήσουμε. Συγχαρητήρια στην Καλαμάτα. Είναι υγιής δύναμη στο χώρο του βόλεϊ. Χρειάζεται το βόλεϊ ομάδες σαν την Καλαμάτα. Εύχομαι να μείνει πολλά χρόνια στην Volley League και να πηγαίνει όσο το δυνατόν καλύτερα. Θέλαμε αυτή τη νίκη γνωρίζοντας πως το τρίποντο θα μας εδραίωνε στην πρώτη 4αδα και θα αυξάναμε τη διαφορά μας από την Καλαμάτα και από τις άλλες ομάδες. Αυτό κάναμε, με καθαρή νίκη, ελεγχόμενη, εύκολη και συγχαρητήρια στα παιδιά. Πάμε στην Ευρώπη τώρα που είναι μεγάλος στόχος για μας. Πάμε στη Γερμανία (σ.σ.Ντούρεν) για να συνεχίσουμε την καλή πορεία μας».


O ακραίος του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε: «Όλοι οι αγώνες για μας είναι ντέρμπι. Μπαίνουμε σε όλα τα ματς για να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να μπούμε στην 4αδα και να καθιερωθούμε. Με τη Ντούρεν στην Ευρώπη θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένοι στην τακτική που θα μας πει ο προπονητής μας ώστε μα μπούμε μέσα δυνατά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μίλων ΑΟΝΣ Το μήνυμα του Σάκη Ψάρρα προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject