Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-12-2023

CEV Cup: Τα ρέστα του ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων στη Γερμανία κόντρα στη Ντούρεν (13/12, 20:00)

Rate this item
(0 votes)
Μετά την ελβετική Σονένβερτ και την αυστριακή AICH/DOB ο Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων έχει ένα ακόμα ραντεβού με την ιστορία στην παρθενική του παρουσία στη φάση των «16» του CEV Cup.

 

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα δοκιμαστεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου στις 20:00 στην έδρα της γερμανικής Ντούρεν που έχει στη σύνθεση της τους Έλληνες Φροίξο Κωτσάκη και Δημήτρη Μούχλια.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα και μεγάλος στόχος της ομάδας του Σάκη Ψάρρα είναι το θετικό αποτέλεσμα ώστε να ανοίξει το δρόμο για την πρόκριση στη ρεβάνς που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στο Κροίσος Πέρσης.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Πορτογάλος Νούνο Τεξέιρα και ο Πολωνός Ματσέι Ματσιεγέφσκι.

Η Ντούρεν έχει 11 ξένους και μόνο 3 Γερμανούς. Μεταξύ αυτών τους Φροίξο Κωτσάκη (ακραίος), Δημήτρη Μούχλια (διαγώνιος), τον Καναδό πασαδόρο Κρίστοφερ Γκάβλας και τον Γάλλο πασαδόρο Λεό Μέγερ, τον Τσέχο διαγώνιο Σεμπάστιαν Γκέβερτ, τον Ελβετό ακραίο Ρόμπι Μπαχντάντι, τον Πολωνό ακραίο Μάρτσιν Ερναστόβιτς, τον Τσέχο κεντρικό Πετρ Σπούλακ, τον Ολλανδό κεντρικό Λουκ Βαν ντερ Εντ, Σιέμπε Κόρενκμπλεκ και τον γιαπωνέζο λίμπερο Σχέι Νόσε.

Η Ντούρεν βρίσκεται στην 4η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος με 17 βαθμούς και ρεκόρ 6-2. Για την 8η αγωνιστική ηττήθηκε εκτός έδρας με 3-0 σετ από την Φριντρισχάφεν.

Η αποστολή της ελληνικής ομάδας προπονήθηκε στη σάλα Arena Kreis του Ντούρεν και είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Το ευρωπαϊκό ταξίδι του Μίλωνα συνεχίζεται. Παίζουμε με μία ομάδα που είναι η καλύτερη που έχουμε αντιμετωπίζουμε έως τώρα. Είναι πολύ ψηλή ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα. Εχει και αδύνατα σημεία που θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε. Χαιρόμαστε που θα συναντήσουμε και τους δύο Έλληνες αθλητές (σ.σ. Κωτσάκη, Μούχλια). Σίγουρα τα πάντα για την πρόκριση θα κριθούν στην έδρα μας και για αυτό θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τις βάσεις κάνοντας έναν καλό αγώνα».

 

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Μίλων ΑΟΝΣ CEV Cup: Τα ρέστα του ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων στη Γερμανία κόντρα στη Ντούρεν (13/12, 20:00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject