Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-08-2013

Πασιαλή και Βλασερού το πρώτο χρυσό

Rate this item
(0 votes)

Η Χριστίνα Πασιαλή και η Γιώτα Βλασερού είναι οι νικήτριες του τουρνουά των γυναικών στο Beach Volley League ΕΣΑΠ. Στον τελικό που έγινε υπό το φως των προβολέων στην Γ΄Μαρίνα Γλυφάδας το δίδυμο των κοριτσιών του Παπάγου νίκησαν 2-1 (17-21, 21-11, 15-11) τις Αλεξάνδρα Κόρου / Ελευθερία Δρακουλάκου. Να σημειωθεί πως η Γιώτα Βλασερού την τελευταία στιγμή πήρε τη θέση της Τερέζας Καράβη που τραυματίστηκε στο πόδι (θλάση στο δικέφαλο).

«Αφιερωμένο στην Τερέζα»

Μετά τη λήξη του τελικού γυναικών οι νικήτριες Χριστίνα Πασιαλή και Γιώτα Βλασερού μίλησαν στην κάμερα του volleyleague για τις εντυπώσεις τους αλλά και τα σχέδια τους. Οι παίκτριες του Παπάγου δήλωσαν μεταξύ άλλων πως η Λίγκα είναι αρκετά οργανωμένη τη στιγμή που στην Ελλάδα δίνονται ελάχιστες ευκαιρίες για το άθλημα και πως η προσπάθεια για την προώθηση του πρέπει να συνεχιστεί.

Η Χριστίνα Πασιαλή δήλωσε: «Κανονικά η συμπαίκτρια μου είναι η Καρρά αλλά λόγω τραυματισμού αγωνίζομαι απόψε με τη Γιώτα με την οποία έχουμε παίξει ξανά στο παρελθόν. Είμαστε πολύ χαρούμενες. Αφιερώνω τη νίκη στη τραυματισμένη συμπαίκτρια μου Τερέζα Καράβη».

Η Γιώτα Βλασερού δήλωσε «Είναι σημαντικό να μην επαναπαυόμαστε και το τουρνουά ήταν μια ευκαιρία για αυτό. Είμαστε πολύ χαρούμενες για τη νίκη και θα θέλαμε να συνεχιστεί»

Οι δύο φίλες συμφώνησαν ότι ο τελικός κρίθηκε στα λιγότερα λάθη και έδωσαν ραντεβού για τον επόμενο αγώνα αλλά και για την επόμενη διοργάνωση Beach Volley League.
 
«Η τρίτη μας φορά»

Η ηττημένη ομάδα που απαρτίζεται από την Αλεξάνδρα Κόρου και την Ελευθερία Δρακουλάκου μίλησαν στο volleyleague για το τι αποκόμισαν από το 1ο τουρνουά beach volley στην Γλυφάδα.

Η Αλεξάνδρα Κόρου δήλωσε « Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία διοργάνωση, με την Ελευθερία βρεθήκαμε συμπαίκτριες για 3η φορά και το χάρηκα ιδιαίτερα. Οι αντίπαλες ήταν πολύ δυνατές. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω αφοσιωθεί αποκλειστικά με το beach volley λόγω τραυματισμού.»

Από την άλλη η Ελευθερία Δρακουλάκου τόνισε: « Ελπίζω να ξαναγίνουν παρόμοιες διοργανώσεις όπως η σημερινή και να είμαστε πάλι μαζί με την Αλεξάνδρα. Στόχος μου τώρα είναι η άνοδος με την καινούργια μου ομάδα την Ηλιούπολη».

 

 

Τελική κατάταξη γυναικών 2013

1.Χριστίνα Πασιάλη / Γιώτα Βλασερού

2.Αλεξάνδρα Κορού / Ελευθερία Δρακουλάκου

3.Εύα Κουρέλου / Πωλίνα Πατραμάνη

-.Νάσια, Μαριάννα Σταυροπούλου

 

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Πασιαλή και Βλασερού το πρώτο χρυσό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject