Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-08-2013

Η Καραντάσιου με τον Ρουμελιώτη έγραψαν ιστορία

Rate this item
(0 votes)

Μετά από τρία πρωταθλήματα Ευρώπης και επτά πρωταθλήματα Ελλάδας η Βάσω Καραντάσιου πανηγύρισε και τον πρώτο τίτλο του Βeach Volley League στην κατηγορία του μεικτού και μάλιστα για πρώτη φορά με συμπαίκτη τον σύζυγο της Νίκο Ρουμελιώτη.

Στον τελικό που έγινε υπό το φως των προβολέων στην Γ΄ Μαρίνα Γλυφάδας και με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports-1 οι Καραντάσιου / Ρουμελιώτης νίκησαν 2-0 (27-25, 21-17) την ομάδα των Παντελή Μαρτίνο / Εύα Κουρέλλου που ήταν η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης. Μάλιστα στο 1ο σετ οι Μαρτίνος / Κουρέλου προηγήθηκαν 25-24 αλλά η εμπειρία των Καραντάσιου, Ρουμελιώτη έκαναν τη διαφορά.
 
«Αφιερωμένο στον Κωνσταντίνο»
 
Το ζευγάρι αγκαλιάστηκε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα δείχνοντας τη χαρά του για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η Βασω Καραντάσιου αφιέρωσε τον τίτλο στον υιό της, το μικρό Κωνσταντίνο: «Για κάποιο λόγο μου ξεχνάτε τις διακρίσεις μου στα τουρνουά των παγκοσμίων σιρκουί... Ήταν η πρώτη μου συμμέτοχη σε αγώνα beach volley μετά από πέντε χρόνια και είμαι χαρούμενη που πήραμε την πρώτηθέση. Θα ήταν καλό να συμμετέχουν περισσότεροι αθλητές σε τέτοια γεγονότα .Το ευχαριστηθήκαμε πολύ. Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον Κωνσταντίνο…».
 
«Θα φώναζε η αρχηγός»
 
Ο άσσος της Παναχαϊκής δήλωσε πως το τουρνουά ήταν πολύ δύσκολο. Χαρακτήρισε τη διοργάνωση καταπληκτική ενώ δεν παρέλειψε να δώσει συγχαρητήρια στον ίδιο και τη σύζυγο του: «Μου φάνηκε πως έπαιξα τάι μπρέικ στη σάλα... Ηταν πολύ κουραστικό αλλά είμαι χαρούμενος που νικήσαμε. Άλλωστε δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε γιατί η... αρχηγός θα μου έβαζε τις φωνές. Η διοργάνωση ήταν τέλεια. Μακάρι να είμαστε εδώ και του χρόνου με ακόμα περισσότερους αθλητές».
 
Με την πετσέτα του ΟΦΗ
 
Με πετσέτα του ΟΦΗ ο Παντελής Μαρτίνος με καταγωγή από την Μεγάλη Βρύση του Ηρακλείου, δήλωσε πως η ομάδα του μετατράπηκε από αουτσάιντερ σε φαβορί: «Πιστεύω ήμασταν και λίγο άτυχοι κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλά αυτά έχει το βόλεϋ. Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση και δίνουμε ραντεβού του χρόνου για την ρεβάνς. Συγχαρητήρια στον Ρουμελιώτη και στην Καραντάσιου».
 
«Την έβλεπα στην τηλεόραση»
 
Απο την άλλη η συμπαίκτρια του Εύα Κουρέλλου δήλωσε: «Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία. Όταν ήμουν μικρή έβλεπα την Καραντάσιου στην τηλεόραση να παίζει και ευχόμουν μια μέρα να παίξουμε, γι'αυτό τον λόγο είμαι πολύ ευχαριστημένη που το ονειρό μου έγινε πραγματικότητα. Όλες οι ομάδεσ ήταν δυνατές και σίγουρα ο Ρουμελιώτης με την Καραντάσιου το άξιζαν. Βόλλευ σάλας δεν παίζω, μόνο beach volley»"
 
 
Beach Volley League 2013
Τελική κατάταξη μεικτού
1.Καραντάσιου / Ρουμελιώτης
2.Κουρέλλου / Μαρτίνος
3.Κωλέττη / Μπούλγκαρη
-.Αρβανίτης / Βαμβακούση
 
 
 
 
 
 

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Η Καραντάσιου με τον Ρουμελιώτη έγραψαν ιστορία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject