Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
10-10-2022

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Ποδαρικό στη νέα σεζόν με ευρωπαϊκή δοκιμασία

Rate this item
(0 votes)
Το αντρικό τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού «ρίχνεται» στις Ευρωπαϊκές μάχες με πρώτο αντίπαλο τη Σπάρτακ Μιγιάβα, την Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 20:00 (Cosmote Sport 6).
 

Οι «πράσινοι» που βρίσκονται στη Σλοβακία από το πρωί της Δευτέρας (10/10) ξεκινούν τις επίσημες υποχρεώσεις τους με ευρωπαϊκό ματς και μάλιστα εκτός έδρας στην Mestska Sportova Hala.

Την περσινή σεζόν στην επιστροφή του «τριφυλλιού» στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι αθλητές του κόουτς Ανδρεόπουλου κατάφεραν να φτάσουν μέχρι και τα ημιτελικά του Challenge Cup σημειώνοντας σπουδαία πορεία.

Αύριο, θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους κόντρα στην ομάδα της Σλοβακίας ελπίζοντας σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα τους φέρει σε πλεονεκτική θέση για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ, την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου και ώρα 6.30μ.μ.

Το λίμπερο του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ζήσης δήλωσε για την αυριανή αναμέτρηση ότι: «Ξεκινάμε τις επίσημες υποχρεώσεις με ευρωπαϊκό παιχνίδι και θα πρέπει να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικοί σε όλους τους τομείς και να φύγουμε νικητές από την Σλοβακία. Σίγουρα η ομάδα είχε κάποιους τραυματισμούς και δεν μπορέσαμε να δουλέψουμε μεγάλο χρονικό διάστημα όλοι μαζί αλλά είμαι σίγουρος ότι βήμα βήμα θα φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο».

http://bitly.ws/vh49
Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός Α.Ο.
Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Παναθηναϊκός Α.Ο. Παναθηναϊκός Α.Ο.: Ποδαρικό στη νέα σεζόν με ευρωπαϊκή δοκιμασία
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject