Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-03-2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Στο Ισραήλ για τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ

Rate this item
(0 votes)
Στο Ισραήλ βρίσκεται, από την Παρασκευή (3/3) το βράδυ, η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού.

 

Ο Θρύλος βρίσκεται μπροστά σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση, αφού την Κυριακή (5/3) στις 20:30, αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη «Shlomo Group Arena», για τον πρώτο τελικό του Challenge Cup. Οι «ερυθρόλευκοι», αφού προπονήθηκαν, σήμερα, στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στη συνέχεια μετέβησαν στο «Ελ. Βενιζέλος», από όπου αναχώρησαν, στις 17:20, για το Τελ Αβίβ. Υπενθυμίζεται, ότι ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα «παλέψει» για το τρίτο του ευρωπαϊκό τρόπαιο, θα δώσει τον δεύτερο τελικό του Challenge Cup, με τους Ισραηλινούς, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την άλλη Τετάρτη (15/3).

Δηλώσεις:

Αλμπέρτο Τζουλιάνι: «Αυτό που περιμένω, είναι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο παιχνίδι αυτό, γιατί έχει προηγηθεί ένα πραγματικά πολύ μακρύ ταξίδι στην Ευρώπη. Φτάσαμε στον τελικό προορισμό, θέλουμε να τα δώσουμε όλα, για να είμαστε ικανοποιημένοι. Είναι πολύ σημαντική η προσέγγιση του παιχνιδιού, να παίξουμε σωστά, να παίξουμε έξυπνα, να παλέψουμε σε κάθε μπάλα, σε κάθε φάση, ξεχνώντας τι έχει προηγηθεί στην προηγούμενη φάση».

Άλεν Παγένκ: «Είμαστε εδώ, πρέπει να απολαύσουμε τους τελικούς, θα είναι σκληρά παιχνίδια, σκληρή διαδικασία. Πρέπει να δώσουμε το 100% και να βγάλουμε ό,τι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις έως τώρα, τώρα πρέπει να το βγάλουμε. Πρέπει να κερδίσουμε και να πάμε με νίκη στο δεύτερο παιχνίδι».

Από το Γραφείο Τύπου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π.






Media



Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Στο Ισραήλ για τον πρώτο τελικό του Τσάλεντζ Καπ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject