Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-04-2023

Ε.Σ.Α.Π: Συγχαρητήρια στον Π.Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας

Rate this item
(0 votes)
O πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23.

 

Ο τελικός του φάιναλ-4 που έγινε στην Καλαμάτα ήταν μία διαφήμιση για το ελληνικό βόλεϊ και συγχαίρουν ιδιαίτερα τους αθλητές, τους προπονητές, τους παράγοντες της διοίκησης και τους υποστηρικτές.

 

Συγχαίρουν επίσης τον φιναλίστ του τελικού Ολυμπιακό Σ.Φ.Π. και τους φιναλίστ των ημιτελικών Παναθηναϊκό Α.Ο. και Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων καθώς επίσης την διοργανώτρια ΕΟΠΕ, τον συνδιοργανωτή Δήμο Καλαμάτας και ιδιαίτερα τον δήμαρχο της πόλης Θανάση Βασιλόπουλο, τη Δημόσια Τηλεόραση για τις ποιοτικές τηλεοπτικές μεταδόσεις, το Σώμα των Διαιτητών για του υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθώς, τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, τους εθελοντές και το φίλαθλο κοινό.  

 

Η ΕΣΑΠ εύχεται σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία τόσο ενόψει των διπλών του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς όσο και για την κορύφωση του πρωταθλήματος Volley League.

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ε.Σ.Α.Π: Συγχαρητήρια στον Π.Α.Ο.Κ. για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject