Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
30-01-2014

Δημήτρης Χατζόπουλος: «Η πίεση στον Εθνικό»

Rate this item
(0 votes)
Ο κεντρικός της ΑΕΚ Δημήτρης Χατζόπουλος, ο οποίος κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, δήλωσε για το «Φάιναλ-4» του League Cup «Νίκος Σαμαράς» αλλά και την αναμέτρηση με την πρώην ομάδα του, τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον ημιτελικό:
«Το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης οι οποίοι αγαπούν το άθλημα να παρακολουθήσουν ωραίους αγώνες ανάμεσα σε κορυφαίες ομάδες και να ζήσουν την ατμόσφαιρα μιας διήμερης, όπως προβλέπεται, γιορτής του βόλεϊ. Από την πλευρά μας, θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για ν ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της διοργάνωσης και στις προσδοκίες των φιλάθλων μας, η παρουσία των οποίων αναμένεται έντονη στο γήπεδο. Η ΑΕΚ στο βόλεϊ είναι μια νέα ομάδα αλλά σαν σύλλογος έχει μεγάλη ιστορία και ως τέτοιος πάντα θα επιδιώκει να κατακτά τρόπαια. Ο αγώνας με τον Εθνικό δεν έχει προγνωστικά και αυτό φάνηκε και στον αγώνα του Α΄γύρου».
 
Ο Χατζόπουλος αναφέρθηκε και στην κλήρωση του Κυπέλλου που στην προημιτελική φάση έφερε τις δύο ομάδες και πάλι αντίπαλες: «Μέσα σε 20 ημέρες θα παίξουμε τρεις φορές, στο Λιγκ Καπ, στο Κύπελλο και στον Β΄γύρο του πρωταθλήματος. Ο Εθνικός θα έχει το πλεονέκτημα έδρας και στο Κύπελλο. Για μας θα είναι καλό που θα παίξουμε πολλές φορές. Αυτό θα μας βοηθήσει να αυτοματοποιήσουμε το παιχνίδι μας και να απειλήσουμε τον Εθνικό στην έδρα του. Μπορεί να παίζουμε εκτός έδρας αλλά στο Λιγκ Καπ και στο Κύπελλο ο γηπεδούχος έχει μεγαλύτερη πίεση».
Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Δημήτρης Χατζόπουλος: «Η πίεση στον Εθνικό»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject