Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-02-2014

Γιάννης Τζίμας: «Μετά το... σοκ ανασύνταξη και νέο γήπεδο» (video)

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Γενικός Γραμματέας της ΕΣΑΠ Γιάννης Τζίμας με δηλώσεις του μετά το τέλος του φάιναλ-4 του League Cup δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την αδυναμία της ομάδας του να προκριθεί στον τελικό αλλά ως άνθρωπος του αθλητισμού και υπηρέτης του βόλεϊ κοιτάει το μέλλον και τα οφέλη που αποκόμισε η Αλεξανδρούπολη από την επιτυχημένη διοργάνωση ζητώντας για άλλη μια φορά την άμεση κατασκευή ενός νέου γυμναστηρίου στην πρωτεύουσα του ακριτικού Έβρου.
«Θεωρώ ότι η διοργάνωση του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» ήταν απόλυτα επιτυχημένη. Η Αλεξανδρούπολη απέδειξε ότι δικαιολογημένα ανέλαβε αυτή τη διοργάνωση και υπήρχαν πολλαπλά οφέλη. Παρά την κούραση μας είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που όλα πήγαν καλά, δεν είχαμε τίποτα, και ορισμένα παρατράγουδα τα παραμερίζει η ευτυχία της επιτυχίας. 
 
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά και στις προσπάθειες που έχουν κάνει. Απέδειξαν ότι δικαιολογημένα βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Σάκης Μουστακίδης θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να ξεπεράσει η ομάδα αυτό το σοκ. Διοικητικά δεν έχουμε κανένα πρόβλημα στην ομάδα, είμαστε κοντά της, συνεχίζουμε τις προπονήσεις κι αύριο θα είμαστε όλοι μαζί μία αγκαλιά για να προχωρήσουμε.
 
Πράγματι, η Αλεξανδρούπολη έχει ανάγκη από γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημοσιογράφους που προβάλετε αυτή την επιτακτική ανάγκη που έχει αυτή η πόλη. Το γήπεδο αυτό πλέον είναι μικρό και παλιό, δεν χωρά τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Γιάννης Τζίμας: «Μετά το... σοκ ανασύνταξη και νέο γήπεδο» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject