Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-02-2015

Μπράιαν Κουκ: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες και στην ομάδα»

Rate this item
(0 votes)

Στους συπαίκτες του και στην ομάδα του Παναθηναϊκού αφιέρωσε ο Μπράιαν Κουκ τον τίτλο του MVP της 14ης αγωνιστικής. Ο Αμερικανός δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη διάκριση αυτή. Κατέκτησα στο παρελθόν δυο αντίστοιχους τίτλους στην Αμερική αλλά αυτή η διάκριση σε αυτό το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι σίγουρα πιο σπουδαία».

Που αφιερώνεις την διάκριση του MVP;

«Την αφιερώνω σε όλη την ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά κόντρα στην Κηφισιά και ακόμα κι αν δεν έπαιξε ο Γιοβάνοβιτς εμείς κάναμε ένα πολύ καλό και συγκεντρωμένο παιχνίδι. Το βόλεϊ είναι ομαδικό άθλημα και δεν μπορεί κάποιος να βγει MVP αν όλη η ομάδα δεν παίξει καλά, οπότε μαζί με όλη την ομάδα θα μοιραστώ αυτή τη διάκριση».

Για τον αν η 4αδα είναι εφικτός στόχος: «Αν και χάσαμε στη Σύρο, θεωρώ ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Στόχος είναι να παλέψουμε μέχρι τέλους για το καλύτερο».

 
Για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λαμία: «Η Λαμία έχει ανέβει στο δεύτερο γύρο και θα έρθει με ενέργεια να  παίξει με εμάς. Εμείς χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε όπως ξέρουμε».


Για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και το πρωτάθλημα της Volleyleague:
«Αισθάνομαι μια πολύ καλή επιλογή. Μου αρέσει το πρωτάθλημα, μου αρέσει η μαχητικότητα που έχει ο Παναθηναϊκός».

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Μπράιαν Κουκ: «Αφιερωμένο στους συμπαίκτες και στην ομάδα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject