Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-02-2015

Στίγγας: «Να αποφύγουμε τα πλέι άουτ»

Rate this item
(1 Vote)

O Kάσσανδρος Στίγγας αιφνιδιάστηκε ευχάριστα μόλις πληροφορήθηκε πως είναι ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της 17ης αγωνιστικής. Για πρώτη φορά στην καριέρα του αναδεικνύεται MVP και αφιέρωσε τον τίτλο του στην ομάδα του και στην οικογένεια του.

«Είναι το πρώτο μου βραβείο από τότε που ξεκίνησα να παίζω βόλεϊ και είμαι πολύ χαρούμενος. Δικαιώνει τους κόπους πολλών ετών και ειδικά της εφετινής χρονιάς όπου δουλεύουμε σκληρά για να κρατήσουμε τον Άρη στην κατηγορία. Παρά τα προβλήματα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Μου δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω και γιατί όχι να αναδειχτώ και πάλι MVP».

Γιατί σου προκάλεσε έκπληξη η διάκριση σου;

«Υπάρχουν άλλες ομάδες που είναι πιο ψηλά στη βαθμολογία από τον Άρη. Υπάρχει ο ΠΑΟΚ με τον Γκόμεζ και τον Χιμένες που κάνουν εξαιρετικές εμφανίσεις. Αλλά και από την ομάδα μου, ο Καμίνσκι με τον Μαυροβουνιώτη είχαν επίσης καλή εμφάνιση. Mε την Ορεστιάδα ακολουθήσαμε την τακτική που μας είπε ο προπονητής μας και δικαιωθήκαμε. Η ψυχολογία έχει ανέβει στην ομάδα».

Που αφιερώνεις την διάκριση σου;

«Την αφιερώνω στην ομάδα μου που περνάει δύσκολες στιγμές και στην οικογένεια μου που με στηρίζει συνέχεια από την πρώτη ημέρα που ασχολήθηκα με το άθλημα».

Ποιος είναι ο στόχος του Άρη στις πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του Α΄γύρου;

«Θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς ώστε να αποφύγουμε να είμαστε μέσα στα πλέι άουτ. Ερχεται ένας δύσκολος αγώνας με την Κηφισιά κι εκεί θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».

O Κάσσανδρος Στίγγας MVP της 17ης αγωνιστικής

Βρίσκεστε εδώ: News Συνεντεύξεις Στίγγας: «Να αποφύγουμε τα πλέι άουτ»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject