Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-01-2024

Αποστολή του Μίλωνα στη Γερμανία με κωδικό… Λούνεμπουργκ

Rate this item
(0 votes)
Με προορισμό την πόλη Λούνεμπουργκ της Γερμανίας αναχωρεί το πρωί της Τρίτης 30 Ιανουαρίου η αποστολή του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων για τον πρώτο αγώνα στη φάση των «8» του CEV Cup όπου θα αναμετρηθούν οι 4 φιναλίστ της διοργάνωσης και οι 4 ομάδες που έρχονται με δεύτερη ευκαιρία από το Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Στόχος της ομάδας της Νέας Σμύρνης είναι να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα της γερμανικής ομάδας που προέρχεται από το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει δεύτερη ευκαιρία στο CEV Cup.

Η γερμανική ομάδα βρίσκεται σε καλή περίοδο στο γερμανικό πρωτάθλημα καθώς τις δύο τελευταίες αγωνιστικές σημείωσε ισάριθμες νίκες με καλή εμφάνιση. Tην Κυριακή 28/1 νίκησε εκτός έδρας 3-0 τη προτελευταία Χάτσινγκ Μονάχου και την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της 3-0 την 7η της βαθμολογίας Μπίτερφελντ. Είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς, έναντι 43 της Μπερλίν που είναι πρωτοπόρος και 36 της Φριντρισχάφεν που ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής.

Σε μεγάλη φόρμα βρίσκεται ο Γερμανός διεθνής ακραίος Έρικ Ρορς ο οποίος στον τελευταίο αγώνα σημείωσε 9 άσσους.

Μαζί και ο Πολουγιάν

Την αποστολή του Μίλωνα θα ακολουθήσει και ο Τόμοφι Πολουγιάν παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο στάδιο ανάρρωσης από τη χειρουργική επέμβαση που έκανε στον αγκώνα κάνοντας προσπάθεια να είναι έτοιμος στην κρίσιμη ρεβάνς.

«Έχει παραστάσεις από Τσάμπιονς Λιγκ»

«Είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά για την πιο δύσκολη αποστολή στη διοργάνωση. Η Λούνεμπουργκ είναι κλασσική γερμανική ομάδα με δύναμη και ψηλά κορμιά. Επίσης έχει παραστάσεις από όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με δύσκολους αγώνες και αυτό παίζει το ρόλο του. Όλα είναι ανοικτά. Πάμε όπως όλες τις φορές να κάμουμε το παιχνίδι μας με την τακτική μας και την προετοιμασία μας», δήλωσε ο προπονητή του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων.


O αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 31/1 στις 20:00 με πρώτη την Ιταλίδα Αντονέλα Βερατσίνα και δεύτερο τον Ολλανδό Σουλεϊμάν Γιάλτσιν. Οι Γερμανοί δεν θα καλύψουν τηλεοπτικά τον αγώνα. Ο απεσταλμένος της ΕΡΑ Σπορ Γιάννης Ράνιος θα ακολουθήσει την αποστολή.

Βρίσκεστε εδώ: News League Cup «N.Samaras» Μίλων ΑΟΝΣ Αποστολή του Μίλωνα στη Γερμανία με κωδικό… Λούνεμπουργκ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject