Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-09-2014

Ημερίδα του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Με στόχο να προκύψουν πολύτιμα συμπεράσματα καθώς και εποικοδομητικές προτάσεις οι οποίες θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο την ανάπτυξη και την προβολή των Εθνικών μας ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 11:00 διοργανώνει ημερίδα με θέμα:
«Η σημερινή πραγματικότητα των εθνικών ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ και η διαχρονική σημασία τους για την ανάπτυξη και προβολή του αθλήματος».
Η ημερίδα του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50).
Συμμετέχοντες ομιλητές στην συζήτηση-ημερίδα του Συλλόγου θα είναι οι Σωτήρης Δρίκος, Κώστας Ταμπουρατζής, Θανάσης Μαργαρίτης, Βάσω Καραντάσιου, Στέφανος Λεμονίδης και Γιάννης Τζούστας, μέσω προβολής βίντεο θα εκφράσουν τις απόψεις τους οι Γιάννης Καλμαζίδης και Θανάσης Μουστακίδης, ενώ συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Νίκος Δελαγραμμάτικας.
Πριν την έναρξη της ημερίδας ο Σύλλογος Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης θα έχει την τιμή να βραβεύσει την Εθνική ομάδα των Νεανίδων για την πρόσφατη κατάκτηση της 4ης θέσης στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2014, καθώς και τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας μπιτς βόλεϊ Κ17 που κατέκτησε την 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν και εκπρόσωποι των φορέων του αθλήματος».
Βρίσκεστε εδώ: News Εθνικές Ομάδες - Hellenic National Team Ημερίδα του Συλλόγου Φίλων Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πετοσφαίρισης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject