Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-01-2023

MVP αναδείχτηκε ο Φερνάντο Ερνάντεζ και το γλέντησε στην εξέδρα (vid)

Rate this item
(0 votes)
Με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο πανηγύρισε ο Φερνάντο Ερνάντεζ την κατάκτηση του Σούπερ Καπ που είναι και ο πρώτος του τίτλος με τον Παναθηναϊκό. Ο Κουβανός μετά τη λήξη του αγώνα ανέβηκε στην εξέδρα και έγινε ένα κουβάρι με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

 

Τον MVP Φερνάντο Ερνάντεζ βράβευσε ο αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Γιώργος Πιτσούλης.

 

Ο Φερνάντο Ερνάντεζ δήλωσε: «Δεν έχω λέξεις για να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι. Τα τελευταία δύο χρόνια στην Τουρκία έπαιξα τρεις τελικούς αλλά δεν πήρα τίτλο, έμεινα με το ασημένιο. Το ήθελα πολύ και για μένα και για την ομάδα. Ηταν πολύ δύσκολος ο αγώνας. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα αλλά παίξαμε πολύ καλά στην τακτική».

Οσο για τον τίτλο του MVP είπε αρχικά χαριτολώντας: «Πήρα τον τίτλο του MVP επειδή μάλλον φωνάζω πολύ στους πανηγυρισμούς... Ο τίτλος του MVP ανήκει σε όλη την ομάδα, στους διοργανωτές αυτής της διοργάνωσης και ειδικά στους οπαδούς μας. Χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε τίποτα. Ενας πρέπει να πάρει αυτή τη διάκριση, ήμουν εγώ και τους την αφιερώνω».

 

ΟΙ MVP
2004: - Ματαιώθηκε η βράβευση λόγω επεισοδίων
2005: Μάριος Γκιούρδας (Ηρακλής)
2006: Αμαράλ Ντάντε (Παναθηναϊκός)
2007: Πλάμεν Κονσταντίνοφ (Ηρακλής)
2008: Πλάμεν Κονσταντίνοφ (Ηρακλής)
2010: Δημήτρης Τζούριτς (Ολυμπιακός)
2021: Δημήτρης Τζούριτς (Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ)
2022: Φερνάντο Ερνάντεζ (Παναθηναϊκός Α.Ο.)
Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναθηναϊκός Α.Ο. MVP αναδείχτηκε ο Φερνάντο Ερνάντεζ και το γλέντησε στην εξέδρα (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject