Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-01-2023

Γιώργος Πετρέας: Ο μόνος κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ πανηγύρισε Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό

Rate this item
(0 votes)
Ο Γιώργος Πετρέας τη σεζόν 2021-22 πανηγύρισε με τον ΠΑΟΚ την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας. Λίγες εβδομάδες αργότερα ο Παναθηναϊκός πήρε το πρωτάθλημα δίνοντας έτσι ραντεβού με τον Δικέφαλο στο Σούπερ Καπ.

 

Στο διάστημα που μεσολάβησε όμως ο Πετρέας πήγε από τον ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό και το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου 2023 στο Β.Α.Κ. Ηρακλείου στέφθηκε Σούπερ πρωταθλητής και έγινε ο μοναδικός κυπελλούχος που πανηγύρισε το Σούπερ Καπ με τον πρωταθλητή Παναθηναϊκό απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του:

 

Μάλιστα αυτός ήταν ο δεύτερος τίτλος Σούπερ Καπ για τον Γιώργο Πετρέα μετά από αυτόν που πήρε με τον Ηρακλή τη σεζόν 2007-08.

 

«Eίναι λίγο περίεργα τα συναισθήματα. Πανηγύρισα το πρώτο μου Σούπερ Καπ κόντρα στην ομάδα που αγωνιζόμουν την περσινή σεζόν. Είναι ο πρώτος τίτλος της χρονιάς και ήταν σημαντικό για μας που τον κερδίσαμε. Είναι σημαντικό που έχουμε νικήσει τον ΠΑΟΚ σε τέσσερις αγώνες. Ο αγώνας κρίθηκε στη θέληση, στο τελείωμα των κρίσιμων φάσεων και στο μέταλλο που έχει αυτή η ομάδα με αυτούς έμπειρους ξένους παίκτες και όλους εμάς τους Έλληνες παίκτες που έχουμε κάνει μία ωραία παρέα. Συνεχίζουμε...», είπε ο Γιώργος Πετρέας.

 

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις: ΕΔΩ

 

Σούπερ πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ με σούπερ Ερνάντεζ

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναθηναϊκός Α.Ο. Γιώργος Πετρέας: Ο μόνος κυπελλούχος με τον ΠΑΟΚ πανηγύρισε Σούπερ Καπ με τον Παναθηναϊκό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject