Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-10-2023

Παναθηναϊκός Α.Ο., Γόντικας-Ανδρεόπουλος-Φράγκος: Δώσαμε βάθος στο ρόστερ (vid)

Rate this item
(0 votes)
Με στόχο την διεκδίκηση όλων των τίλων μπαίνει στην νέα σεζόν ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» που εκπροσωπήθηκαν στην κλήρωση της Volley League στην Καλαμάτα από τον Δημήτρη Γόντικα, τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο και τον Ανδρέα Φράγκο, σχολίασαν το πρόγραμμα του πρωταθλήματος και αναφέρθηκαν στο πρόωπο συναπάντημα με τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γόντικας δήλωσε: «Η κλήρωση ουσιαστικά σου καθορίζει τη κούραση και το πρόγραμμα. Το πιο εντυπωσιακό ήταν η κλήρωση του Λιγκ Καπ που αρκετά νωρίς θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός προγραμματίζεται πάντα για να διεκδικεί όλους τους τίτλους. Αυτό θα κάνουμε και φέτος. Δώσαμε βάθος στο ρόστερ για να αντέξουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που έχουμε. Θα έχουμε μία καλή αγωνιστική χρονιά».

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος τόνισε: «Δεν είναι και ό,τι καλύτερο το ρεπό. Εξαρτάται που μπορεί να σου πέσει και ποια θα είναι η κατάσταση των ομάδων εκείνη την περίοδο. Αυτό είναι όμως και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Η κλήρωση είναι όπως πάντα. Έτσι και αλλιώς θα παίξουμε με όλους τους αντιπάλους, λίγο νωρίτερα ή αργότερα δεν έχει σημασία. Στο Λιγκ Καπ έχει μία ιδιομορφία και αντιμετωπίζουμε τον Ολυμπιακό εκτός έδρας».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού Ανδρέας Φράγκος είπε: «Είναι αρκετά ιδιαίτερο το γεγονός ότι θα έχουμε μία αγωνιστική ρεπό αλλά αυτό είναι καλό ή κακό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση της ομάδας και οι μελλοντικές αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θα είναι αρκετά ενδιαφέρον πρωτάθλημα και ευχόμαστε να υπάρχουν αρκετά δυνατά παιχνίδια, να προσφέρουμε θέαμα και να ανεβάσουμε περισσότερο το βόλεϊ στην Ελλάδα».

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Παναθηναϊκός Α.Ο., Γόντικας-Ανδρεόπουλος-Φράγκος: Δώσαμε βάθος στο ρόστερ (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject