Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-10-2023

Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Κριστιάν Τσιτιγκόι, Σωτήρης Συναδινός

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άθλου Κριστιάν Τσιτιγκόι δήλωσε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε καθαρίσει τον αγώνα χωρίς να μπει σε περιπέτειες και αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της νίκης επί της Καλαμάτας: 

 

«Είχαμε μελετήσει τον αντίπαλο, είχαμε δουλέψαμε στην τακτική. Ξεκινήσαμε καλά. Είχαμε καλή τακτική και μας βγήκε καλά το παιχνίδι στα δύο πρώτα σετ. Το ματς με την Καλαμάτα ήταν σημαντικό γιατί είναι και ο πρώτος αντίπαλος μας στο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια μετά το 2ο σετ η αντίδρασή μας για μένα ήταν καταστροφική. Καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Είμαστε νέα ομάδα. Το κρατάμε αυτό, αλλά είμαστε καινούρια ομάδα. Προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε προπόνηση και πρέπει παιχνίδι με παιχνίδι να βρίσκουμε ρυθμό και ομοιογένεια».


Ο λίμπερο του Άθλου Σωτήρης Συναδινός είπε: «Ενώ ξεκινήσαμε καλά, στη συνέχεια είχαμε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Κολλήσαμε σε κάποιες περιστροφές και «μπλοκάραμε» χωρίς λόγο , αλλά στις λεπτομέρειες καταφέραμε και πήραμε την πρώτη μας φετινή νίκη σε επίσημο παιχνίδι! Χρειάζόμαστε «δέσιμο» και χρόνο και πιστεύω ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα πηγαίνουμε καλύτερα».

Media



Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Άθλος Ορεστιάδας: Δηλώσεις Κριστιάν Τσιτιγκόι, Σωτήρης Συναδινός
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject