Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-04-2013

Η αναμέτρηση Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος από τους 6 συνολικά της σειράς των πλέι άουτ.

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague

Με τον αγώνα Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός αρχίζουν το Σάββατο 6 Απριλίου (19.00) τα πλέι άουτ της Volleyleague ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2012-13. H Nίκη Αιγινίου, ο Ηρακλής και ο Παναθηναϊκός έχοντας μεταφέρει την βαθμολογία από την κανονική περίοδο θα παίξουν μεταξύ τους πρωτάθλημα δύο γύρων και μετά την ολοκλήρωση του η τελευταία ομάδα θα υποβιβαστεί στην Α2 ανδρών. Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κύρκος, Τσιούλα, Γραμματεία: Συρομάχου.

Ρεπό ο Ηρακλής.

 

Η αναμέτρηση Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος από τους 6 συνολικά της σειράς των πλέι άουτ.

Στο Αιγίνιο έχει σημάνει συναγερμός για την αυριανή αναμέτρηση και η διοίκηση του συλλόγου έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες ώστε να γεμίσει το ανακαινισμένο γυμναστήριο της πόλης.

Η ιδιαιτερότητα είναι πως ο τελευταίος αγώνας των δύο ομάδων στην κανονική περίοδο ήταν η μονομαχία τους στην 22η και τελευταία αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός παρότι έχανε 2-0 σετ νίκησε 3-2 σετ, ενώ στον Α΄ γύρο η Νίκη Αιγνίου επικράτησε με το ίδιο σκορ.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στη Νίκη Αιγινίου η οποία θέλει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην πρώτη της παρουσία στην Volleyleague ΟΠΑΠ.

«Σεβασμός αλλά παραμονή»

Ο προπονητής της Νίκης Αιγινίου Γιάννης Μέλκας δήλωσε:

«Βλέποντας ποιες ομάδες είναι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα ζαλίζεσαι. Όταν έχεις να αντιμετωπίσεις Ηρακλή και Παναθηναϊκό πρέπει να δείχνεις σεβασμό για την ιστορία τους. Κι εμείς όμως θα παλέψουμε για την παραμονή μας. Ξέρουμε πως έχουμε ένα μικρό αβαντάζ αλλά για να μείνουμε στην κατηγορία πρέπει να παλέψουμε πολύ και να αποδείξουμε πως είμαστε ικανοί και έχουμε θέση στην Α1. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας, τη διοίκηση και όλο τον φίλαθλο κόσμο της Πιερίας».

Για το γεγονός ότι οι δύο ομάδες έδωσαν τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου και θα είναι και αντίπαλοι στον πρώτο αγώνα πλέι άουτ ο Γιάννης Μέλκας είπε:

«Θα ήταν διαφορετικά αν κερδίζαμε τον Παναθηναϊκό στην Κυψέλη την 22η αγωνιστική. Δεν πρέπει να κάνουμε τα λάθη που κάναμε στο 4ο σετ. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τα σερβίς του Παναθηναϊκού και κάναμε λάθη στην επίθεση. Κάναμε ατομικά λάθη. Έχουμε προετοιμαστεί καλά. Μας βοηθάει που παίζουμε στην έδρα μας το πρώτο. Έτσι όπως είναι τα πράγματα για να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας θέλουμε δύο νίκες στους τέσσερις αγώνες και η μία να είναι επί του Παναθηναϊκού».

Δεύτερη φορά

Ο Παναθηναϊκός για δεύτερη χρονιά συμμετέχει στην διαδικασία των πλέι άουτ. Πέρσι κατάφερε να μείνει στην κατηγορία σε μονομαχίες με την ΕΑΠ και παρότι είχε βαθμολογικό μειονέκτημα. Ο Παναθηναϊκός στα 45 χρόνια της Α΄Εθνικής, της Α1 και της Volleyleague δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και ταξιδεύει για το Αιγίνιο. Ο Γιώργος Μπακοδήμος δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Νίκη:

«Ξεκινάει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό με στόχο την παραμονή. Ευελπιστούμε να πάνε καλά όλα και να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα μας και είμαστε καλά».

Για το γεγονός ότι ο πρώτος αγώνας είναι εκτός έδρας και μάλιστα με την ομάδα που ο Παναθηναϊκός νίκησε στην Κυψέλη ο Γιώργος Μπακοδήμος είπε:

«Αυτό έχει τα υπέρ του και τα κατά του. Η Νίκη Αιγινίου είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή αλλά για μένα και τους παίκτες μου αυτό το ματς έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας και με τα υπόλοιπα τρία. Δεν κοιτάμε τα σενάρια αλλά μόνο την ομάδα μας».

Γηπεδούχοι με 3-2

Δύο αγώνες έχουν γίνει στο παρελθόν μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Νίκης Αιγινίου οι οποίοι κρίθηκαν στο τάι μπρέικ με νίκες των γηπεδούχων.

Η ιστορία των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου
2012-13
15/04/2013 Volleyleague Πλέι άουτ Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου  
05/04/2013 Volleyleague Πλέι άουτ Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός  
30/03/2013 Volleyleague 22η Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου 3-2 (20-25, 20-25, 25-15, 25-21, 15-13)
22/12/2012 Volleyleague 11η Νίκη Αιγινίου - Παναθηναϊκός 3-2 (25-27, 24-26, 27-25, 25-23, 15-13)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Νίκη Αιγινίου 25

2.Ηρακλής 23

3.Παναθηναϊκός 20

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ (9-11) Θέσεις 9-11

1η αγωνιστική - Σάββατο 6 Απριλίου 2013 Αιγινίου 19.00: Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός Διαιτητές: Θεμελής, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Κύρκος, Τσιούλα, Γραμματεία: Συρομάχου Ρεπό ο Ηρακλής 2η αγωνιστική - Τρίτη 9 Απριλίου 2013 Ηρακλής - Νίκη Αιγινίου Ρεπό ο Παναθηναϊκός 3η αγωνιστική - Παρασκευή 12 Απριλίου 2013 Παναθηναϊκός - Ηρακλής Ρεπό η Νίκη Αιγινίου 4η αγωνιστική - Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 Παναθηναϊκός - Νίκη Αιγινίου Ρεπό ο Ηρακλής 5η αγωνιστική - Πέμπτη 18 Απριλίου 2013 Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Ρεπό ο Παναθηναϊκός 6η αγωνιστική - Κυριακή 21 Απριλίου 2013 Ηρακλής - Παναθηναϊκός Ρεπό η Νίκη Αιγινίου

Βρίσκεστε εδώ: News Volley League - Champioship A1 Η αναμέτρηση Νίκη Αιγινίου – Παναθηναϊκός θα είναι ο πρώτος από τους 6 συνολικά της σειράς των πλέι άουτ.
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject