Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-06-2015

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταμπουρατζή

Rate this item
(0 votes)

Mετά τον Ντίμα Φιλίποφ και τον Δημήτρη Σουλτανόπουλο ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του διεθνή λίμπερο Κώστα Ταμπουρατζή. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

«Το Τ.Α.Α. Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κώστα Ταμπουρατζή. Ο διεθνής λίμπερο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια. Ο Kώστας Ταμπουρατζής γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1983 έχει ύψος 1.91 και την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Κηφισιάς».

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Κώστας Ταμπουρατζής δήλωσε στο osfp.gr: «Χαίρομαι για την δυνατότητα που μου δίνει ο Ολυμπιακός για ένα νέο κύκλο στην καριέρα μου και έχω ισχυρά κίνητρα ώστε να φέρουμε το club ξανά στην κορυφή. Αισθάνομαι έτοιμος από καιρό για αυτή την πρόκληση και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία και να συνεργαστώ με τον κ. Πιάτσα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού να είναι βέβαιος ότι θα υπερβούμε εαυτούς για να του δώσουμε χαρές τον Μάη και αφορμές να γεμίζει το γήπεδο».

Βρίσκεστε εδώ: CEV Cup Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ταμπουρατζή
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject