Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-12-2014

Mε Σιδηρόπουλο στο Ταλίν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Rate this item
(1 Vote)

Το ταξίδι του Εθνικού στην Ευρώπη συνεχίζεται με επόμενο σταθμό το παγωμένο Ταλίν της Εσθονίας όπου η θερμοκρασία είναι -4 βαθμοί Κελσίου.

Η ομάδα του Σάκη Μουστακίδη ολοκλήρωσε την προετοιμασία της επί ελληνικού εδάφους και αναχώρησε σήμερα το πρωί (Τρίτης 2 Δεκεμβρίου) από τη Θεσσαλονίκη.

Από αυτό το μοναδικό ταξίδι αλλά και την πετυχημένη πορεία της ομάδας μας στο Challenge Cup δεν θα μπορούσε να λείπει ο πρώην αρχηγός της ομάδας Γρηγόρης Σιδηρόπουλος, γεγονός που δεν άφησε ασυγκίνητο τους παίκτες αλλά και το προπονητικό team. Την αποστολή συμπληρώνουν ο πρόεδρος του ΤΑΑ Γιάννης Τζίμας, ο γιατρός Ευάγγελος Διαμαντίδης και η υπεύθυνη τύπου Μαρία Σταθάκη.

Η προετοιμασία των εβριτών θα συνεχιστεί στο Audentes Sports Hall TALLINN. Ο αγώνας κόντρα στην Σέλβερ Ταλίν για τη κυρίως φάση των «32» του Τσάλεντζ Καπ θα γίνει την Πέμπτη (4/12, 20:05).

 

selver-Talin.jpg

Βρίσκεστε εδώ: Challenge Cup Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Mε Σιδηρόπουλο στο Ταλίν ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject