Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
04-09-2023

Α.Ο.Π.Κηφισιάς: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Κάιο Ολιβέιρα

Rate this item
(1 Vote)
Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Κάιο Σάντος ντε Ολιβέιρα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24. Ο 27χρονος Βραζιλιάνος διαγώνιος θα αποτελέσει την «αιχμή του δόρατος» για την ομάδα των βορείων προαστίων, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στο Challenge Cup.



Γεννήθηκε στη Βραζιλία στις 23 Ιανουαρίου του 1996, έχει ύψος 1, 99 μ. ενώ διαθέτει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία, καθώς έχει αγωνιστεί στην Πολωνία, την Τουρκία και την Ιταλία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής των «κυανόλευκων» ο Κάιο Σάντος ντε Ολιβέιρα τόνισε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην Ευρώπη για να αγωνιστώ στην Κηφισιά. Από την πρώτη στιγμή που δέχθηκα την πρότασή της για συνεργασία, ήμουν ενθουσιασμένος, καθώς η Κηφισιά πέρα από το ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Volley League φέτος αγωνίζεται και στο Challenge Cup. Είναι όμορφο συναίσθημα να παίζεις απέναντι σε μεγάλους συλλόγους και ανυπομονώ για τη νέα χρονιά».

Στη συνέχεια το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς δήλωσε « Από την πλευρά μου θα κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου μέσα στο γήπεδο, ώστε να υλοποιήσουμε όλοι μαζί τους στόχους της ομάδας».



Προηγούμενες ομάδες



2022-23: APAN Volei (Βραζιλία)

2021-22: Palembang Bank Sumsel Babel (Πολωνία)

2021-22: Suzano Volei (Βραζιλία)

2020-21: Tursad (Τουρκία)

2019-20: Pacaembu Ribeirao Preto (Βραζιλία)

2018-19: Cuneo (Ιταλία)

2016-18: Cantu (Ιταλία)

2015-16: Sao Bernardo Volei (Βραζιλία)



 

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject