Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-10-2023

Ο Ευρωπαίος Μίλων δοκιμάζεται με την πρωταθλήτρια Ελβετίας Σόνσενβερτ στο CEV Cup (25/10, 20:00)

Rate this item
(0 votes)
Πρεμιέρα στα κύπελλα Ευρώπης της σεζόν 2023-24 κάνει ο Μίλωνας την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου στις 20:00 με αντίπαλο την ελβετική Σόνσενβερτ που είναι πρωταθλήτρια Ελβετίας.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα της Α προκριματικής φάσης του CEV Cup. Η Σόνσενβερτ προέρχεται από νικηφόρα αναμέτρηση με την Αμρισβίλ με 3-2 σετ στο ντέρμπι του ελβετικού πρωταθλήματος και δείχνει σε καλή κατάσταση.

 

Στη σύνθεση της έχει τον διεθνή διαγώνιο της Σρι Λάνκα Μαχέλα Ιντιβάρα Τζαγιαλά Αρατσίγκε και το Νορβηγό κεντρικό Πιτερ Αλσταντ Εστβικ που είναι βασικοί. Υπάρχει και ο νεαρός Λετονός Λέιτις Βελς που όμως δεν είναι στη βασική ομάδα. Γενικά είναι μία δυνατή ομάδα που όμως είναι στα μέτρα του Μίλωνα. Στηρίζεται πάντως στους δύο Ελβετούς διεθνείς. Τον ακραίο Λούκα Ούρλιχ και τον πασαδόρο Πέτρο Κάιγκερ.

 

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης σε σύγκριση με την ελβετική ομάδα δεν έχει επίσημους αγώνες, αλλά έχει το πλεονέκτημα της έδρας και της ομοιογένειας που έχει κρατηθεί με τη βάση της περσινής ομάδας.

 

«Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ελβετίας. Είναι μία καλή και συμπαγής ομάδα που έχει πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα. Εχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι. Στις διπλές αναμετρήσεις η πρόκριση κρίνεται στον β αγώνα αλλά οι βάσεις μπαίνουν ξεκάθαρα από το πρώτο ματς», δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας και απηύθυνε κάλεσμα προς τους νεοσμυρνιώτες και τους φίλους του Μίλωνα.

 

Διαιτητές του αγώνα θα είναι ο Μαυροβούνιος Σλόμπονταν Κοβάσεβιτς και ο Τούρκος Σεκίν Γενέρ.

 

H Πρωταθλήτρια Ελβετίας Σόνσενβερτ 

 

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject