Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
05-11-2023

Δηλώσεις Ίλιτς - Γαλιώτος: «Δεν είχε συνέχεια η επιστροφή μας, κρατάμε δύο σετ»

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς δήλωσε:
«Ξεκινήσαμε λίγο νωθρά, μας πίεσε αρκετά ο Άθλος Ορεστιάδας τα πρώτα δυο σετ, μετά στο τρίτο και τέταρτο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τακτική. Να μπορέσουμε να τους πιέσουμε να παίξουμε μπλοκ άμυνα και στο τρανζίσιον σ αυτά τα δυο σετ φανήκαμε πάρα πολύ καλοί. Βρήκαμε το ρυθμό μας γιατί τους πιέσανε αρκετά και βγάλαμε τον πασαδόρο έξω από το φιλέ. Ήλπιζα οτι θα συνεχιστεί αυτό και στο 5ο σετ αλλά δεν τα καταφέραμε. Ίσως λίγο η συγκέντρωση, λίγο η Ορεστιάδα μπήκε πιο δυναμικά. Εγώ θέλω να κρατήσω αυτά τα δυο σετ που παίξαμε αρκετά καλά και θα αναλύσουμε τα σετ τα οποία χάσαμε Συγχαρητήρια στην Ορεστιάδα και συγχαρητήρια να δώσω και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Η συνέχεια είναι δύσκολη, θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, προετοιμαζόμαστε για το ματς με την Κηφισιά την Κυριακή. Το πρόγραμμα ξεκινάει κανονικά και το σκεπτικό όλων μας είναι πως θα αναλύσουμε αυτό το παιχνίδι και πως θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι χωρίς αυτά τα σκαμπανεβάσματα που έχουμε».

O πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Μάρκος Γαλιώτος δήλωσε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, δεν υπήρχε καλή συννενόηση μεταξύ μπλοκ άμυνας Είπαμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη , ξεκινήσαμε να κάνουμε πιο πολύ φλοτ γιατί το τζάμπ δεν μας έβγαινε, πιέσαμε χαλάσαμε την υποδοχή τους και γι αυτό βρήκαμε καλό ρυθμό και φτάσαμε μέχρι εκεί που φτάσαμε Κρατάμε τα λίγα λάθη που κάναμε αλλά το θετικό πρόσημο είναι ότι επανερχόμαστε μαχόμαστε σε κάθε παιχνίδι μέχρι τώρα και μη ξεχνάμε ότι ξεκινήσαμε πολύ αργότερα από όλες τις υπόλοιπες ομάδες και είναι καλό το ότι δείχνουμε προσπάθεια και μάχη μέχρι το τέλος Τρία τέσσερα πολύ καλά σέρβις που έκαναν οι αντίπαλοι στο 5ο σετ, αυτοί πιστεύω το πήραν καθαρά το 5ο σετ δεν ήταν ότι το χάσαμε εμείς. Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη τους».

Media



Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject