Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
14-11-2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Άθλος Ορεστιάδας (3η αγωνιστική, 15/11/2023, 15:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός τρία εικοσιτετράωρα μετά την σπουδαία επιστροφή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από εννιά χρόνια θα υποδεχτεί τον Άθλο Ορεστιάδα στον αγώνα που θα ολοκληρώσει την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League (γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη Ρέντη, 3η αγωνιστική, 15/11/2023, 15:00, Live Streaming ESAP T.V. You Tube, Διαιτητές: Βουδούρης, Οικονόμου Β.)

 

O Oλυμπιακός θέλει να συνεχίσει το αήττητο του στο πρωτάθλημα και χωρίς απώλειες να μείνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

 

O εβρίτης διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού Ανέστης Δαλακούρας δήλωσε: «Αρχικά, συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για την σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Ωστόσο, δεν υπάρχει χρόνος για πανηγυρισμούς, διότι έχουμε μπροστά μας έναν δυνατό αγώνα με τον Άθλο Ορεστιάδας. Η ομάδα της Ορεστιάδας έχει αποδείξει, ότι είναι μαχητική και πολύ καλή ομάδα. Εμείς, από τη μεριά μας, πρέπει να αφήσουμε πίσω την κούραση που υπάρχει από τα δυνατά ματς στη Ρουμανία και να δείξουμε την ποιότητα μας για άλλο ένα παιχνίδι, ώστε να πάρουμε τη νίκη».

 

Στόχος του Άθλου ενόψει της πιο δύσκολης φετινής αναμέτρησης, που θα ρίξει την αυλαία της αγωνιστικής, είναι να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να “τεστάρει” τις δύνάμεις της απέναντι στους ανεβασμένους ψυχολογικά “ερυθρόλευκους”, λόγω της πρόκρισης της πειραϊκής ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ έπειτα από 8 χρόνια απουσίας.

Πέρα από το γεγονός ότι το τέλος του αγώνα θα βρει μία από τις δύο ομάδες να χάνει το φετινό της αήττητο, με εξαιρετικό ενδιαφέρον αναμένονται και οι “αερομαχίες” των ψηλότερων αθλητών της ιστορίας του ελληνικού πρωταθλήματος και δύο εκ των ψηλότερων του κόσμου! Ο λόγος για το Βραζιλιάνο “μπόμπερ” της ομάδας μας, Ρενάν Μπουιάτι  (2.17μ) και τον συμπατριώτη του κεντρικό του Ολυμπιακού, Γκουστάβο “Γκουσταβάο” Μπονάτο (2.15μ). Οι δύο “γίγαντες” του αθλήματος και πρώην συμπαίκτες στη “σελεσαό” θα βρεθούν ξανά αντιμέτωποι μετά από τις παλιότερες μονομαχίες στους “αιθέρες” της βραζιλιάνικης Superliga.


Στις δηλώσεις του ενόψει της αυριανής αναμέτρησης ο Ρουμάνος τεχνικός του Άθλου Ορεστιάδας, Κριστιάν Σιτιγκόι έκανε λόγο για ένα εντελώς διαφορετικό αγώνα από τα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας και ζήτησε από τους αθλητές του να τον απολαύσουν και να δείξουν απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα την αξία τους.

«Το ματς με τον Ολυμπιακό είναι ένα διαφορετικού είδους παιχνίδι από όσα έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Κάθε επαγγελματίας προπονητής η αθλητής τέτοιες στιγμές δείχνει την αξία του, το κίνητρο που έχεις και ελπίζουμε για το καλύτερο! Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, όπως παρακολούθησα όλα τα τελευταία του παιχνίδια στο πλαίσιο του προκριματικού ομίλου του Τσάμπιονς Λίγκ στη Ρουμανία. Είναι σκληρή και ποιοτική ομάδα και με μεγάλη εμπειρία. Διαθέτει πολλά μεγάλα ονόματα που μπορούν να παίξουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου όπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να απολαύσουμε το παιχνίδι και να παλέψουμε κάθε πόντο. Ελπίζω ότι θα υπάρχει κάποια κόπωση στον αντίπαλό μας από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έδωσε στους προκριματικούς ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης οπότε πάμε να το διασκεδάσουμε , να προσφέρουμε όμορφο θέαμα και να δούμε πραγματικά σε τι επίπεδο βρισκόμαστε».


Ο Ιρανός ακραίος Μοχάμαντ Ρέζα Μπέικ, που με τις εμφανίσεις του έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην επιτυχημένη αήττητη πορεία της ομάδας μας, χαρακτήρισε ως τη μεγαλύτερη φετινή πρόκληση το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και εξέφρασε την πεποίθησή του για ένα καλό αποτέλεσμα. “Όλοι γνωρίζουν την αξία και την ποιότητα των παικτών που διαθέτει ο Ολυμπιακός και περιμένω ένα πολύ σκληρό παιχνίδι στου Ρέντη.  Ωστόσο η ομάδα μας βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, είμαστε Άθλος Ορεστιάδας και θα αγωνιστούμε σκληρά για κάθε πόντο”.

 

 

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας
2023-24
20/01/2024: Volley League 12η Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.  
15/11/2023: Volley League Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας  
2022-23
30/01/2023: Volley League 12η Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας 3-1 (25-19, 21-25, 25-21, 25-20)
05/11/2022: Volley League Α.Σ.Άθλος Ορεστιάδας - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 2-3 (25-22, 24-26, 15-25, 25-19, 09-15)

 

Volley League - 3η αγωνιστική

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης», 18.30 (ΕΡΤ-Flix): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ. 3-1 (25-20, 18-25, 25-22, 25-17)

Διαιτητές: Φραγκάκης, Βουδούρης, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Τσίτσικας, Χατζηβασιλείου, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.

Γυμναστήριο Μετς, 21.00 (PAO TV): Παναθηναϊκός Α.Ο. - Πήγασος Πολίχνης 3-0 (25-17, 25-19, 25-17)

Διαιτητές: Νικάκης, Μουλά Ειρ., Παρατηρηρής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Κώτσιας, Ιωάννου, Γραμματεία: Οικονόμου Δ..

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Δημήτρης Βικέλας», 17.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου - Α.Ο.Π. Κηφισιάς 3-0 (25-23, 25-22, 25-21)

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Μπαρμπούνης, Βρούτσης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», 15.00 (Live Streaming ESAP T.V. You Tube): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Σ. Άθλος Ορεστιάδας

Διαιτητές: Βουδούρης, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Μαλλιάρα, Κατσιάρας, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Α.Ο.Καλαμάτας

Ολο το πρόγραμμα

Βαθμολογία

Media

Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject