Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-12-2013

Ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Rate this item
(0 votes)
Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΑΑ Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο:
«Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλεϊ) καλεί όλο τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να χειροκροτήσει την ομάδα μας σε έναν ακόμη σπουδαίο αγώνα.
 
Η ομάδα μας υποδέχεται το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 17:00 τον Ολυμπιακό στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μιχάλης Παρασκευόπουλος", ο οποίος θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη Nova.
 
Στον σχολιασμό του ντέρμπι θα είναι η μεγάλη δόξα του ελληνικού βόλλεϋ και πρώην άσσος του Εθνικού, Θόδωρος Μπάεφ, με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.
 
Πιστεύουμε πως μας αξίζει να περάσουμε όλοι μαζί ένα όμορφο απόγευμα. Να γιορτάσουμε όλοι μαζί όσα πράγματα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής και γιατί όχι να πανηγυρίσουμε και την άτυπη διάκριση της ομάδας μας ως "Πρωταθλητή χειμώνα".
 
Να υπενθυμίσουμε το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Κατάστημα Forthnet στην Αλεξανδρούπολη (Λεωφόρος Δημοκρατίας 39) θα παρευρίσκονται παίκτες και από τις δύο ομάδες για να υπογράψουν αυτόγραφα, να μοιράσουν αναμνηστικά δώρα και παράλληλα να φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος.
 
Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να δώσει βροντερό παρόν για ακόμη μια φορά!».
Βρίσκεστε εδώ:
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject