Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
11-03-2024

Κηφισιά - Κώστας Στιβαχτής: «Λόγω εκνευρισμού δεν διατυπώθηκαν σωστά οι δηλώσεις μου»

Rate this item
(1 Vote)
Οι δηλώσεις του αρχηγού της Κηφισιάς Κώστα Στιβαχτή μετά το τέλος του αγώνα με τον Άθλο προκάλεσαν αίσθηση, καθώς εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την απουσία Video Check, καθώς και για τα εξόφθαλμα διαιτητικά λάθη, ειδικά στο 1ο σετ.


Ο Κώστας Στιβαχτής ο οποίος έχει τιμήσει για πολλά χρόνια την Εθνική Ομάδα απολαμβάνοντας τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των ανθρώπων του ελληνικού αθλητισμού, 24 ώρες μετά τις δηλώσεις του και με τους… παλμούς πλέον σε φυσιολογικά επίπεδα θέλησε να γίνει πιο συγκεκριμένος, βάζοντας τελεία σε τυχόν παρεξηγήσεις.

Ο Κώστας Στιβαχτής δήλωσε: «Έχοντας αποφορτιστεί συναισθηματικά από το παιχνίδι της Κυριακής στην Ορεστιάδα, θέλω να συγκεκριμενοποιήσω τις δηλώσεις μου, οι οποίες λόγω εκνευρισμού δεν διατυπώθηκαν ορθά και μπορεί να παρερμηνεύθηκαν. Αυτό που ήθελα να τονίσω είναι πως η ομάδα μου αδικήθηκε σε κρίσιμα σημεία του πρώτου σετ. Οι διαιτητές ασφαλώς και μπορούν να κάνουν λάθη, όπως κάνουμε και εμείς οι αθλητές. Όμως εν΄έτει 2024 η τεχνολογία, στη συγκεκριμένη περίπτωση το VAR, μας δίνει τη δυνατότητα να τα μειώσουμε, αυξάνοντας την ίδια στιγμή το αίσθημα δικαίου που πρέπει να διέπει τον αθλητισμό. Εφόσον η διοργανώτρια αρχή αυτή τη στιγμή δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει VAR σε όλα τα παιχνίδια -κάτι που πιστεύω ότι είναι στα σχέδιά της- θα πρέπει να κάνει καλύτερο προγραμματισμό των αγώνων, ώστε να μη συμπίπτουν χρονικά. Τέλος θέλω να υπογραμμίσω ότι οποιαδήποτε άλλη αναφορά μου στα οικονομικά της ΕΣΑΠ ήταν άστοχη και σκοπός των δηλώσεων μου ήταν μόνο τα ανωτέρω».

Τι δήλωσε αρχικά: ΕΔΩ

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Π.Κηφισιάς

Βρίσκεστε εδώ: Ε.Σ.Α.Π. Ειδήσεις - News Α.Ο.Π.Κηφισιάς Κηφισιά - Κώστας Στιβαχτής: «Λόγω εκνευρισμού δεν διατυπώθηκαν σωστά οι δηλώσεις μου»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject