Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-01-2024

Καστελάνι - Τζιάβρας: «Στο dna μας είναι η κατάκτηση των τίτλων» (vid)

Rate this item
(0 votes)
Έτοιμοι για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς δήλωσαν ο προπονητής και το λίμπερο του Ολυμπιακού, μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης των ερυθρόλευκων πριν τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Σούπερ Καπ  που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Ρέντη. (γυμναστήριο Μελίνα Μερκούρη, Ρέντη, 24/1, 17:00, ΕΡΤ-3 H.D., Διαιτητές: Βασιλειάδης, Κουτσούλας).


«Όλοι εμείς στην ομάδα, αλλά και στον σύλλογο, περιμέναμε αυτές τις στιγμές που θα παλεύουμε για έναν τίτλο και σίγουρα έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο. Ο ΠΑΟΚ έχει βελτιωθεί, έχει κάνει κάποιες αλλαγές και σίγουρα θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά θέλουμε τη νίκη και τον τίτλο», είπε μεταξύ άλλων ο Ντανιέλε Καστελάνι ο οποίος περιμένει ένα τελείως διαφορετικό ματς.

«Είναι αλήθεια ότι έχουμε αντιμετωπίσει διαφορετικό ΠΑΟΚ και στα τρία ματς, αλλά τώρα με νέο πασαδόρο με διαφορετικά χαρακτηριστικά είναι ένα καινούργιο στοιχείο γιατί αυτός κατευθύνει την επίθεση. Το τι έγινε πριν δεν έχει σημασία, αλλά το σημαντικό είναι το αυριανό ματς. Σίγουρα εμείς έχουμε βοηθηθεί πάρα πολύ σαν ομάδα από τα παιχνίδια που δώσαμε στην Ευρώπη. Μας έχουν βοηθήσει να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Στην αρχή ήταν… ζόρικα, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι γινόμασταν κι εμείς καλύτεροι και ήταν πολύ καλό για εμάς».

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τζιάβρας τόνισε πως «παρά από την κούραση των ταξιδιών, είμαστε σε καλή κατάσταση και έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά για τον αγώνα», ενώ παρά τις δύο νίκες που έχουν μέχρι στιγμής σημείωσε πως «δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους γιατί εδώ μιλάμε για έναν τελικό κι ο ΠΑΟΚ έχει κάνει και κάποιες αλλαγές. Ίσως έχουμε ένα ψυχολογικό προβάδισμα και λόγω φόρμας. Στο dna της ομάδας μας είναι το σέρβις και αμέσως μετά το μπλοκ-άμυνα κι αυτά νομίζω θα κρίνουν τον νικητή».

 

23-01-2024 - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ. (Σούπερ Καπ, 24/1, 17:00, ΕΡΤ-3 H.D.)

 

 

Media




Βρίσκεστε εδώ: League Cup Ειδήσεις - News Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Καστελάνι - Τζιάβρας: «Στο dna μας είναι η κατάκτηση των τίτλων» (vid)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject