Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
20-06-2023

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβουλαίου του Ντράγκαν Τράβιτσα

Rate this item
(0 votes)
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ντράγκαν Τράβιτσα. Ο Ιταλός πασαδόρος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου.

 

Η δήλωση του Ντράγκαν Τράβιτσα στο olympiacossfp.gr:

 

 «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσουμε μαζί. Το ότι ανανέωσα τη συνεργασία μου για έναν ακόμα χρόνο σημαίνει, ότι οι δύο πλευρές συνδέονται, δηλαδή το κλαμπ, οι προπονητές, το σταφ, εγώ. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να δουλεύουμε μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενος που παραμένω εδώ με την οικογένεια μου, γιατί ζήσαμε μια ωραία εμπειρία εδώ στην Ελλάδα, με την ομάδα, με τον κόσμο, με τη χώρα, με τη ζωή εδώ. Ελπίζω, τη νέα σεζόν να πραγματοποιηθεί ένα ωραίο πρωτάθλημα, το περσινό ήταν υψηλού επιπέδου. Το φετινό, πιστεύω, θα είναι ακόμα πιο υψηλού επιπέδου, πολλές ομάδες ενισχύθηκαν καλά, άρα θα είναι πολύ δύσκολο, όμως θέλουμε να παραμείνουμε στην κορυφή, θα είναι μια καλή πρόκληση. Το δύσκολο δεν είναι να φτάσεις στην κορυφή, αλλά να παραμείνεις εκεί. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, όλοι θα περιμένουν ακόμα περισσότερα από εμάς, θα είναι δύσκολη χρονιά. Είμαι χαρούμενος, που οι περισσότεροι παίκτες από πέρυσι, μένουν στην ομάδα. Χτίσαμε μεγάλο χαρακτήρα σαν ομάδα, ήταν το βασικό μας χαρακτηριστικό. Καλή σεζόν να έχουμε, καλή επιτυχία σε όλους, τα λέμε σύντομα».

Από το Γραφείο Τύπου του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.





Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π: Ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβουλαίου του Ντράγκαν Τράβιτσα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject