Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
09-11-2023

Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός με τη Μπουργκάς στο Γκαλάτι για πρόκριση στους ομίλους

Rate this item
(1 Vote)
Στο Γκαλάτι της Ρουμανίας βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού όπου από αύριο Παρασκευή 10 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 12 του μήνα θα δώσει τρεις δύσκολους αγώνες για το μεγάλο στόχο της πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Οι Κυπελλούχοι Ευρώπης την Παρασκευή (10/11) στις 21:00, στο πρώτο ματς του προκριματικού ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, θα αντιμετωπίσουν τη βουλγαρική Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς.

Στη συνέχεια, το Σάββατο (11/11, 21:00) και την Κυριακή (12/11, 18:00), οι «ερυθρόλευκοι» θα δώσουν δύο ακόμα ματς για τα προκριματικά, με την ουκρανική Προμετέι Ντνίπρο και τη διοργανώτρια του ομίλου στη Ρουμανία, Αρκάντα Γκαλάτι.

Προκρίνεται ο πρώτος και ο καλύτερος δεύτερος δύο ομίλων


Η πρώτη ομάδα του 6ου ομίλου θα προκριθεί στον Α όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ μαζί με τη πολωνική Κιέντζερτζιν, τη βελγική Νακ Ροζελάρε και την τουρκική Ζιράτ Μπάνκ.

Ελπίδες έχει και η δεύτερη ομάδα η οποία θα πρέπει να συγκριθεί με την δέυτερη του 5ου προκριματικού ομίλου όπου θα αγωνιστούνη Μπούντβα Μαυροβουνίου, η ισπανική Γκουαγκούας Λας Πάλμας, η αυστριακή Τίρολ Ίνσμπουργκ και η Παρτιζάν Βελιγραδίου που θα είναι και η οικοδέσποινα του τουρνουά στο Ζεμούν 10-12 Νοεμβρίου 2023.

Συμπερασματικά προκρίνεται η δεύτερη καλύτερη του 5ου και του 6ου προκριματικού ομίλου η οποία θα πάει στον Ε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ με αντιπάλους την ιταλική Λούμπε Τσιβιτάνοβα, τη βελγική Γκρινγιάρντ Μαασέικ και την τσεχική Λβι Πράγας.
 

Καστελάνι: «Ολοι δυνατοί αντίπαλοι με καλούς διαγωνίους»

 
Ο Αργεντινός προπονητής του Ολυμπιακού Ντανιέλ Καστελάνι δήλωσε: «Είναι ένα ταξίδι για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα είναι έτοιμη, πολύ θετική και έχει υψηλό κίνητρο, να περάσουμε αυτό τον όμιλο. Παίζουμε με τρεις ομάδες, που είναι κορυφαίες στις χώρες τους, είναι περίπου του ίδιου επιπέδου, έχουν και οι τρεις ομάδες πολύ δυνατό διαγώνιο. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να τους δημιουργήσουμε προβλήματα από το σερβίς μας. Και όταν έρθει το δυνατό σερβίς το δικό μας, θα πάμε εκεί που θέλουμε εμείς το παιχνίδι τακτικά».

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού Δημήτρης Τζιάβρας δήλωσε: «Σίγουρα, είναι κάτι που θέλουμε πολύ, να περάσουμε στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι πολύ σημαντικό και θα είναι το δώρο από την περσινή μας πορεία. Αυτή τη στιγμή, είναι Νο.1 στόχος μας! Παίζουμε με πολύ καλές ομάδες, αλλά και εμείς είμαστε έτοιμοι, έχουμε βρει ρυθμό και έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να περάσουμε».



ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗ Β ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

08-11-2023 - Τσάμπιονς Λιγκ: Η Αρκάντα Γκαλάτι που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ
08-11-2023 - Τσάμπιονς Λιγκ: Η SC Προμετέι Nτνίπρο που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προκριματικά
08-11-2023 - Τσάμπιονς Λιγκ: Η Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ




ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 6ΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Γκαλάτι Ρουμανία 10-12 Νοεμβρίου 2023

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023
19:00: C.S.Aρκάντα Γκαλάτι (Ρουμανία) - SC Προμετέι Ντνίπρο (Ουκρανία)
22:00: Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς (Βουλγαρία)

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023
19:00: SC Προμετέι Ντνίπρο (Ουκρανία) - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
22:00: Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς (Βουλγαρία) - C.S.Aρκάντα Γκαλάτι (Ρουμανία)

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023
16:00: Νεφτοχιμίκ Μπουργκάς (Βουλγαρία) - SC Προμετέι Ντνίπρο (Ουκρανία)
19:00: C.S.Aρκάντα Γκαλάτι (Ρουμανία) - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
 

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. Τσάμπιονς Λιγκ: Ο Ολυμπιακός με τη Μπουργκάς στο Γκαλάτι για πρόκριση στους ομίλους
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject