Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-11-2023

Δηλώσεις Μιλενκόνσκι - Βαν Γκάρντερεν: «Τελευταία φορά παίξαμε με τον Κοκκινάκη σε αυτή τη θέση»

Rate this item
(0 votes)
O προπονητής του ΠΑΟΚ Γιόσκο Μιλενκόσκι μετά τη νίκη επί του Πηγάσου Πολίχνης αναφέρθηκε στο νέο ξεκίνημα που κάνει η ομάδα του στο πρωτάθλημα, στην προσφορά του Μενέλαου Κοκκινάκη ως ακραίος αλλά και την προσδοκία πως θα γυρίσει και πάλι στη θέση του λίμπερο μετά την ενίσχυση της ομάδας: 

 

«Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς. Μπορεί να είχαμε ένα κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, ωστόσο παίξαμε και τρία δύσκολα παιχνίδια τις πρώτες αγωνιστικές. Σήμερα κερδίσαμε λίγο ευκολότερα απ' όσο πιστεύαμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι με απόλυτη σοβαρότητα. Ελπίζω σήμερα να παίξαμε το τελευταίο μας παιχνίδι με αυτή τη σύνθεση, διότι ο Κοκκινάκης μπορεί να έχει την ικανότητα να παίζει σε όλες τις θέσεις, ωστόσο είναι το καλύτερο λίμπερο του πρωταθλήματος, και σε αυτή την θέση μας δίνει πολύτιμη βοήθεια. Περιμένουμε το νέο μας παίκτη να προσαρμοστεί, ώστε να παίξει δίπλα στον Φαν Χάρντερεν, και ο Κοκκινάκης να επιστρέψει στην θέση του».

Ο Μάρτεν Βαν Γκάρντερεν δήλωσε: «Ήταν μία καλή νίκη για εμάς, διότι μετά από τρεις ήττες, θέλουμε να κάνουμε ένα σερί νικών. Ξέραμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα, αλλά αυτό δεν το δείχναμε στον αγωνιστικό χώρο, οπότε θέλαμε να το αποδείξουμε στους εαυτούς μας. Σήμερα ήμασταν δυναμικοί από την αρχή, θέλαμε από την αρχή τη νίκη, και αυτή πετύχαμε».

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Π.Α.Ο.Κ. Δηλώσεις Μιλενκόνσκι - Βαν Γκάρντερεν: «Τελευταία φορά παίξαμε με τον Κοκκινάκη σε αυτή τη θέση»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject