Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
01-12-2023

Α.Ο.Φοίνικας Σύρου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΔΙ.Π.Υ. Νομού Κυκλάδων - Τμήμα Πυρασφάλειας

Rate this item
(0 votes)
Ο A.O.Φοίνικας Σύρου εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς την ΔΙ.Π.Υ. Νομού Κυκλάδων - Τμήμα Πυρασφάλειας για την συνεργασία της και των αρμοδίων αξιωματικών της ως προς την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στην Β’ Αίθουσα των Αθλητικών Εγκαταστάσεων Δ. Βικέλας του Δήμου Σύρου Ερμούπολης και απέκλειαν την παρουσία φιλάθλων κατά την διεξαγωγή αγώνων.


Η αίθουσα Δ. Βικέλας αποτελεί την έδρα μας και οι συνέπειες από την απουσία φιλάθλων ήταν μεγάλες τόσο για τα ερασιτεχνικά μας τμήματα όσο και για την ανδρική μας ομάδα, αλλά και για όλα τα αθλητικά σωματεία του νησιού μας που έχουν τμήματα βόλεϊ.

Ο A.O.Φοίνικας Σύρου, παρά τον αιφνιδιασμό του, εργάσθηκε επίμονα και μεθοδικά με όλες τις δυνάμεις του και πάντοτε σύμφωνα με τις υποδείξεις και κατευθύνσεις που δόθηκαν από τον Επιπυραγό κ. Ι. Τζώρτζη, τον οποίο ευχαριστούμε προσωπικά, για την επίλυση των προβλημάτων της αίθουσας Δ. Βικέλας.

Επίσης ευχαριστούμε τον Δήμο Σύρου Ερμούπολης, ο οποίος συνέδραμε με τις υπηρεσίες του για την επίτευξη του κοινού μας στόχου ώστε να μην χαθεί άλλη εντός έδρας αγωνιστική χωρίς τον κόσμο μας στις κερκίδες, και αναμένουμε άμεσα να ενεργήσει περαιτέρω για την οριστική διευθέτηση του θέματος.

“Ενα νησί, μία ομάδα”

Από το Γραφείο Τύπου του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Α.Ο.Φοίνικας Σύρου: Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς την ΔΙ.Π.Υ. Νομού Κυκλάδων - Τμήμα Πυρασφάλειας
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject