Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-12-2023

Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ. (6η αγωνιστική, 3/12, 18:30, Live Streaming ESAP You Tube)

Rate this item
(0 votes)
Με το ντέρμπι στην Ορεστιάδα μεταξύ του τοπικού Άθλου και του Π.Α.Ο.Κ. συνεχίζεται την Κυριακή η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντίπαλες και την Πέμπτη 7/12 στο PAOK Sports Arena στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς (Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 6η αγωνιστική, 3/12, 18:30, Live Streaming ESAP You Tube, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ιωαννίδης).

 

O Άθλος με αυτή την αναμέτρηση ολοκληρώνει το «Γολγοθά» του Α’ γύρου απέναντι στις 4 κορυφαίες ομάδες του περσινού πρωταθλήματος, όπου στόχος ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη συγκομιδή πολύτιμων βαθμών για τη συνέχεια της Volleyleague.

Κόντρα σε μία από τις 16 καλύτερες ομάδες του CEV Cup και με εξαιρετική ψυχολογία μετά την πανηγυρική πρόκριση στη φετινή διοργάνωση, ο Άθλος Ορεστιάδας θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της απογοητευτικής ήττας στη Ν. Σμύρνη κόντρα στο Μίλωνα και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Η δυναμική παρουσία και συμπαράσταση των φίλων του Άθλου, θα βοηθήσει στο προτελευταίο εντός έδρας ματς του 2023, τους αθλητές του Κριστιάν Σιτιγκόϊ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πως οι αθλητές του, με τη στήριξη του κόσμου, θα βγάλουν το μαχητικό τους πρόσωπο, κερδίζοντας τους πρώτους τους βαθμούς στη σειρά αυτών των δυνατών τεστ με πανίσχυρους αντιπάλους: «Ολοκληρώνουμε τη σειρά των αγώνων με τις πολύ δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Για εμάς αυτά τα παιχνίδια που δώσαμε, ήταν ένα χρήσιμο τεστ, καθώς είχαμε καλές στιγμές, όπως στα ματς με Ολυμπιακό Παναθηναϊκό, αλλά και κακές, όπως η χειρότερη μας εμφάνιση στο ματς κόντρα στο Μίλωνα. Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ είμαστε πλήρεις και είχαμε το χρόνο να επιλύσουμε, ελπίζω, κάποια προβλήματα. Ελπίζω λοιπόν, ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, θα παλέψουμε για να δείξουμε κάποια καλά πράγματα που έχουμε δουλέψει και θα δούμε αν λειτουργούν σωστά ή όχι στο γήπεδο. Λίγο πολύ το κυριακάτικο παιχνίδι θα είναι για μας ένα τελευταίο δυνατό τεστ, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και μέχρι το τέλος του Α’ Γύρου, γιατί αυτές οι ομάδες είναι ισχυρές, παίζουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε βαθμολογικά ό,τι περισσότερο μπορούμε, για να καλύψουμε τους δύο εύκολους βαθμούς που χάσαμε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά και στη μεγάλη απογοήτευση που ζήσαμε με το Μίλωνα, στη Νέα Σμύρνη. Ελπίζω λοιπόν ότι θα αρχίσουμε να παίζουμε και να φέρνουμε κάποιους πόντους στο «σπίτι μας…» υποστήριξε ο κ. Σιτιγκόϊ.

Ο κεντρικός του Άθλου Νίκος Αλεξάκης δήλωσε τα εξής: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Ο ΠΑΟΚ μολονότι δεν έκανε καλή αρχή φέτος στο πρωτάθλημα, προέρχεται από δύο νίκες στην Ευρώπη. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση μπροστά στον κόσμο μας και να αν τα καταφέρουμε να πάρουμε και την νίκη, η οποία θα μας βοηθήσει πολύ για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

Ο Δικέφαλος, μετά την πρόκρισή του στους «16» του CEV Cup με τη δεύτερη νίκη του επί της Μλάντοστ με 3-0, επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις, εκεί από όπου προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί του Πήγασου Πολίχνης με 3-0.

 

Στον αγώνα θα κάνει ντεμπούτο με τον ΠΑΟΚ ο Γάλλος ακραίου βουλγαρικής καταγωγής  Άξελ Τρούχτσεφ.

 

Για τον αγώνα κόντρα στον Άθλο Ορεστιάδας, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιόσκο Μιλενκόσκι, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Το παιχνίδι είναι χαρακτηριστικό, καθώς θα παίξουμε με αυτή την διάταξη για πρώτη φορά, μετά την έλευση του Άξελ Τρούχτσεβ. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παίζει πολύ καλή στο γήπεδο της, μπροστά στους φιλάθλους της οι οποίοι γνωρίζουν καλά από βόλεϊ. Ελπίζω σ' ένα καλό παιχνίδι, και μ' ένα αποτέλεσμα το οποίο θα μας δώσει βαθμολογική άνοδο, με στόχο να πλησιάσουμε τις ομάδες από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας».

 

Σε 2 αγώνες πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ μετράει ισάριθμες νίκες επί του Άθλου Ορεστιάδας.

 

Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ.
2023-24
10/02/2023: Volley League 15η Π.Α.Ο.Κ. - Άθλος Ορεστιάδας  
07/12/2023: Λιγκ Καπ Ν.Σ. Προημιτελικός Π.Α.Ο.Κ. - Άθλος Ορεστιάδας  
03/12/2023: Volley League Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ.
2022-23 
05/03/2023: Volley League 17η Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ. 0-3 (23-25, 12-25, 21-25)
15/12/2022: Volley League Π.Α.Ο.Κ. - Άθλος Ορεστιάδας 3-0 (25-16, 25-17, 25-13)

 

Volley League - 6η αγωνιστική

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο, Δημοτικό Καλαμάτας, 17:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Καλαμάτα 80 - Παναθηναϊκός Α.Ο. 0-3 (20-25, 21-25, 18-25)

Γυμναστήριο Δ.Βικέλας, Ερμούπολη, 18:00 (Live Streaming ESAP T.V.): Α.Ο.Φοίνικας Σύρου - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. 1-3 (15-25, 25-19, 16-25, 20-25)

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Νίκος Σαμαράς, Ορεστιάδα, 18:30 (Live Streaming ESAP T.V.): Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ.

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Ιωαννίδης, Παρατηρητής: Κωστόπουλος, Επόπτες: Ζηλιασκοπούλου, Πυλούδης, Γραμματεία: Σαρδάνη.

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023

Γυμναστήριο Ζηρίνειο, Κηφισιά, 17:15 (ΕΡΤ-3 HD): Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Διαιτητές: Φραγκάκης, Νικάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Καπότης, Βαρατάσης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.

Ρεπό ο Πήγασος Πολίχνης

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Media

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Άθλος Ορεστιάδας Άθλος Ορεστιάδας - Π.Α.Ο.Κ. (6η αγωνιστική, 3/12, 18:30, Live Streaming ESAP You Tube)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject