03-03-2024

Ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων

Το Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

H Διοίκηση και η αθλητική οικογένεια του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων παρακολουθούν με έκπληξη και αγανάκτηση δημοσιεύματα που επιχειρούν να αμαυρώσουν το όνομα του Συλλόγου μας και τη λαμπρή πορεία της ομάδας βόλεϊ ανδρών σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αντί να γίνεται αναφορά στο μεγάλο άθλο του Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων στο Ελληνικό Βόλεϊ, Μέσο Ενημέρωσης που απέφυγε επιμελώς να προβάλλει ανάλογα τις τεράστιες επιτυχίες του Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων στο CEV Cup αλλά και στο πρωτάθλημα Volley League, δημοσιεύει κατάπτυστες και προσβλητικές «αναλύσεις» οι οποίες μάλιστα υπογράφονται από πρόσωπα που δεν έχουν ιδέα από το άθλημα, αντίθετα είναι εξαιρετικοί στις αναλύσεις του «Στοιχήματος» και εμπλέκουν τον Α.Ο.ΝΣ. Μίλων σε φανταστικά και ψεύτικα σενάρια «προκαθορισμένων» αγώνων.

Για όσους ευκαιριακά ασχολούνται με το βόλεϊ με σκοπό να υπηρετήσουν οπαδικές ποδοσφαιρικές βεντέτες, σκοτεινά συμφέροντα στοιχηματικών εταιρειών τους ενημερώνουμε πως ο Μίλων δεν «φύτρωσε» στην 3η θέση της τελικής κατάταξης.

Η τελική κατάταξη στις 4 πρώτες θέσεις της Volley League 2023-24 διαμορφώθηκε χάρις την εντυπωσιακή πορεία του Μίλωνα όχι μόνο την τελευταία αγωνιστική (με τον βαθμό που πήρε πανάξια στην έδρα του Ολυμπιακού), αλλά και από τις 11 συνολικά νίκες (όσες σημείωσε και ο ΠΑΟΚ) που σε 16 αγώνες της κανονικής περιόδου.

Μεταξύ αυτών ήταν η νίκη με 3-0 στον Α γύρο επί του 2ου στην τελική κατάταξη (και αήττητου μέχρι εκείνη τη στιγμή) Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και το 3-1 επί του 4ου στην τελική κατάταξη ΠΑΟΚ. Κι αυτά τυχαία και προσυνενοημένα ήταν;

Τυχαίες ήταν οι νίκες επί του Παναθηναϊκού τα προηγούμενα χρόνια;

Τυχαία είναι η 4η θέση τη σεζόν 2022-23 και η παρουσία μας στο final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας;

Τυχαία είναι η 5η θέση στο CEV Cup την εφετινή σεζόν (2023-24) με αγωνιστικά θαύματα σε βάρος κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων όπως η γαλλική Ναντ;

Η διοίκηση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων ανακοινώνει πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει την πορεία της ανδρικής ομάδας βόλεϊ και να εμπλέξει το όνομα του Συλλόγου σε βρώμικες υποθέσεις.

Με προσφυγή στη Δικαιοσύνη θα απαντήσει στους τροφοδότες του «μεγάλου θηρίου» της οπαδικής βίας. Θα πολεμήσει το μίσος και τη μισαλλοδοξία και όσων κινούνται στους σκοτεινούς δρόμους του στοιχηματικού κόσμου. Θα καλέσει τους δημιουργούς των κατάπτυστων δημοσιευμάτων να αποδείξουν τα γραφόμενα τους τα οποία αναδημοσιεύονται αδιακρίτως στον κόσμο των social media προκαλώντας ανυπολόγιστη ζημιά στον Σύλλογο μας.

Ανακοινώνουμε επίσης πως ήδη κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες νομικές διαδικασίες για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Θα καταγγελθούν στην Αθλητική ηγεσία, στις δημοσιογραφικές Ενώσεις και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς τα τα ανώνυμα - επώνυμα δημοσιεύματα που αμαυρώνουν τον Σύλλογο και το Ελληνικό Βόλεϊ και θα ζητήσει την παραδειγματική τιμωρία των συντακτών και των εντολέων τους.

O πρόεδρος του Τ.Α.Α.

Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος

Aπό το Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μίλων ΑΟΝΣ Ανακοίνωση του Τ.Α.Α. Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων