Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
24-09-2014

Ο Παναθηναϊκός 3-1 σετ τον Γ.Σ.Λαμία στο δεύτερο φιλικό

Rate this item
(0 votes)
Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στην Κυψέλη ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Γ.Σ.Λαμία με 3-1 σετ. Με την ομάδα της Φθιώτιδας έκανε ντεμπούτο ο Αμερικανός λίμπερο Μακάνα Τσιπ. Ο Παναθηναϊκος πήρε τα τρία πρώτα σετ και οι προπονητές των δύο ομάδων συμφώνησαν να παίξουν και τέταρτο σετ το οποίο πήρε ο Γ.Σ.Λαμία.
Τα σετ: 3-1 (25-20, 25-21, 25-23, 21-25)
 
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Στιβαχτής, Πρωτοψάλτης, Χόι, Κουκ, Πανταλέων, Καμίνσκι / Πολυχρονιάδης (λ), Αριστοπουλος, Αδαμόπουλος, Ψάρρης, Δημητριάδης, Λουκάς, Μπουράς.
 
Γ.Σ.ΛΑΜΙΑ (Μέλκας): Mακίμπιν, Παπαδόπουλος, Γκιμαράες, Καβαδάς, Μαδούρας, Γκιρτζικης / Μακάνα Τσιπ (λ), Καρβούνης, Αλεξίου, Χήρας, Βλαχόπουλος, Κουτσονίκας.
 
«Δεν έχω να πω κάτι το ιδιαίτερο, πέρα του ότι βλέπω την ομάδα μου να αποδίδει καλά σε ορισμένους τομείς και σε άλλους να χρειάζεται βελτίωση», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεόπουλος.
 
Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία Γιάννης Μέλκας είπε: «Ηταν ένα δυνατό φιλικό σε συνέχεια του πρώτου αγώνα που δώσαμε το Σάββατο στη Λαμία. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι ευχαριστημένος που θα αγωνιστούμε στο τουρνουά της Σύρου και θα έχουμε την ευκαιρία να βελτιωθούμε περισσότερο».
 
*Tα επόμενα φιλικά που θα δώσει ο Παναθηναϊκός θα είναι στο τουρνουά «Άκης Αθανασόπουλος» 26-28 Σεπτεμβρίου στη Νέα Πέραμο, ενώ ο Γ.Σ.Λαμία το πρωί της Πέμπτης θα αναχωρήσει για τη Σύρο προκειμένου να αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά Νοτίου Αιγαίου.
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Παναθηναϊκός Α.Ο. Ο Παναθηναϊκός 3-1 σετ τον Γ.Σ.Λαμία στο δεύτερο φιλικό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject