Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-10-2014

Πένθος στην Ορεστιάδα με τον θάνατο του πατέρα του Δημήτρη Βλασακίδη

Rate this item
(1 Vote)
Στο πένθος βυθίστηκε η Ορεστιάδα από τον αιφνίδιο θάνατο του Θανάση Βλασακίδη, πατέρα του Δημήτρη Βλασακίδη που αγωνίζεται στην ακριτική ομάδα.
Ο άτυχος Θανάσης ήταν μόλις 58 ετών, ελαιοχρωματιστής στο επάγγελμα κι έχασε τη ζωή του εν ώρα εργασίας. Έπεσε από ύψος εννιά μέτρων από καλαθούνα που τον ανέβαζε σε σκεπή κτιρίου στα παλιά δικαστήρια της Ορεστιάδας. Το τραγικό συμβάν έχει συγκλονίσει όλο τον Έβρο καθώς ο Θανάσης Βλασακίδης ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς στην Ορεστιάδα.

Οι παράγοντες, οι παίκτες και οι προπονητές του Α.Ο. εκφράζουν τα συλλυπητήρια τους στην οικογένεια Βλασακίδη και συμπαραστέκονται στον Δημήτρη.

Αύριο Παρασκευή στις 13.00 θα γίνει η κηδεία και για το λόγο αυτό αναβλήθηκε το προγραμματισμένο φιλικό με τον Άρη.

Με τους κιτρινόμαυρους η Ορεστιάδα θα δώσει δύο φιλικά το σαββατοκύριακο στην Ορεστιάδα. Το Σάββατο (4/10) στις 20.00 και την Κυριακή (5/10) στις 17.00.

Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο. Ορεστιάδας Πένθος στην Ορεστιάδα με τον θάνατο του πατέρα του Δημήτρη Βλασακίδη
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject