Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
29-11-2014

Ανακοίνωση Α.Ο.Ορεστιάδας «περί φιλάθλων»

Rate this item
(0 votes)
Με τον τίτλο «περί φιλάθλων» η διοίκηση του Α.Ο.Ορεστιάδας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την προσέλευση των φίλων του συλλόγου στον αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη:
«Είναι γνωστό ανά την Ελλάδα ότι ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας δεν διαθέτει οργανωμένους οπαδούς, αλλά πολυπληθείς αγνούς φίλους του βόλλευ οι οποίοι με τις οικογένειες τους σπεύδουν στα γήπεδα στα οποία αγωνίζεται η ομάδα μας. Έτσι λοιπόν δεν υπήρχε λόγος ο Α.Ο.Ορεστιάδας να ζητήσει εισιτήρια, είναι γνωστή η εκτίμηση προς το  TAA Άρης και γι αυτό το λόγο η φιλοξενία στα φιλικά προετοιμασίας στην Ορεστιάδα ήταν άριστη, έτσι λοιπόν ο Α.Ο.Ορεστιάδας ζητάει από την γηπεδούχο ομάδα να λάβει όλα τα μέτρα ασφαλείας έτσι ώστε να προστάτεψε τον φίλαθλο κόσμο.
Υ.Γ: Όπως και με όλες τις ομάδες που αγωνίζεται αντίπαλος ο Α.Ο.Ο έτσι και με την ομάδα του Άρη θα επιτραπεί κανονικά η είσοδος των φίλων του στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας μιας και είναι πάγια τακτική της ομάδας μας η ύπαρξη φίλων και των δύο ομάδων σε αθλητικά γεγονότα».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Α.Ο. Ορεστιάδας Ανακοίνωση Α.Ο.Ορεστιάδας «περί φιλάθλων»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject