Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
08-12-2015

Κάιο: «Στην ομάδα μου και στην Αντζέλικα»

Rate this item
(0 votes)
Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκού Άλβες Ρόκα Φάμπιο Κάιο πληροφορήθηκε την ανάδειξη του ως mvp της 7ης αγωνιστικής ενώ βρισκόνταν καθ΄οδόν με την ομάδα του για να κάνει προπόνηση στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη.
«Είναι ωραίο νέο και χαίρομαι πολύ. Είναι το καλύτερο δώρο σε μένα και στην ομάδα πριν τον αγώνα με τον Εθνικό», είπε ο Κάιο και συμπλήρωσε:
 
«Η νίκη μας επί της Παναχαϊκής δεν ήταν εύκολη. Δώσαμε δύσκολο αγώνα και νικήσαμε δίκαια. Αφιερώνω τον τίτλο στους συμπαίκτες μου και στην σύζυγο μου Αντζέλικα που έρχεται την Κυριακή στην Ελλάδα. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ σκληρό και πολύ διαφορετικό απ΄ότι το βραζιλιάνικο. Στην αρχή δυσκολεύτηκα να προσαρμοστώ αλλά σιγά, σιγά και εγώ και όλη η ομάδα βρίσκουμε καλύτερο και πιο γρήγορο ρυθμό».
 
Ο Κάιο αναφέρθηκε στον αγώνα με τον Εθνικό: «Εχουμε ακόμα ένα ματς μακρυά από το σπίτι μας. Ο Εθνικός είναι δυνατή ομάδα αλλά πιστεύω πως θα πάρουμε τη νίκη γιατί κάθε φορά παίζουμε όλο και καλύτερα».
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Κάιο: «Στην ομάδα μου και στην Αντζέλικα»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject