Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-01-2016

Πρώτη δοκιμασία του Εθνικού στη Σερβία με την Σπάρτα Λιγκ (18/1, 20.00)

Rate this item
(0 votes)
Στην Σερβία είναι η επόμενη ευρωπαϊκή στάση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης ο οποίος την Τρίτη 19 Ιανουαρίου θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Λιγκ στο στάδιο Χάλα Σπόρτοβα Λαΐκοβατς στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Τσάλεντζ Καπ.
Ο τεχνικός του Εθνικού Σάκης Μουστακίδης πέρασε την ονομαστική του εορτή κάνοντας προπόνηση στους παίκτες του στο γήπεδο που την Τρίτη θα γίνει ο αγώνας.
Για τους ακρίτες έχει επιτευχθεί ο στόχος της καλής ευρωπαϊκής πορείας και πλέον πηγαίνουν για την υπέρβαση απέναντι σε μία ομάδα που δεν είναι φόβητρο αλλά διαθέτει νέους και ταλαντούχους αθλητές. «Θέλω να απολαύσουν οι παίκτες μου τον αγώνα και αν μας βγει το ματς να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα ώστε στη ρεβάνς να διεκδικήσουμε την πρόκριση στη φάση των 8. Σιγουρα θα είναι μία ακόμα μοναδική εμπειρία για τα νέα παιδιά της ομάδας μου που θα τους βοηθήσει στην πορεία τους», είπε ο Μουστακίδης.  
Στη φάση των «32» η Σπαρτάκ Λιγκ είχε κληρωθεί με την πολωνική Γιαστρέμπσκι αλλά προκρίθηκε χωρίς αγώνα στους «16».
Προπονητής είναι ο Μπογκτνάν Βελιτσκοβιτς και όλο το ρόστερ αποτελείται από Σέρβους αθλητές. Διαγώνιος είναι ο Ράντοσλαβ Ντοσίλοβιτς, πασαδόρος ο 39χρονος Μίλαν Ίλιτς, λίμπερο ο Βλατιμίρ Τοντοσίγιεβιτς, ακραίοι ο Μίλαν Πέριτς, ο Μάρκο Ραντοσάβλεβιτς και κεντρικοί οι Ογκνιέν Ντούντου, Μάρκο Σάιτς, Αλεξάντερ Λαζάρεβιτς και ο Νικολά Μιλοβάνοβιτς.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20.00. Διαιτητές θα είναι ο Τσέχος Ζντένεκ Γκραμπόφσκι και ο Σλοβένος Μπερνάρντ Βαλεντάρ.
Βρίσκεστε εδώ: MVP Βίκος Cola Ειδήσεις MVP Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης Πρώτη δοκιμασία του Εθνικού στη Σερβία με την Σπάρτα Λιγκ (18/1, 20.00)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject