Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-10-2023

Κριστιάν Τσιτιγκόι: «Το φετινό πρωτάθλημα της Volley League είναι… παράξενο»

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Άθλου Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόι με την ευκαιρία της έναρξης του πρωταθλήματος αλλά και της δικής του πρεμιέρας στη Volley League μίλησε στον Ηλία Παπαϊωάννου και στο σάιτ του Άθλου:

Για το πρωτάθλημα της Volleyleague 2023-2024

Το φετινό πρωτάθλημα είναι… παράξενο, εξαιτίας του μικρού αριθμού των ομάδων που συμμετέχουν. Για αυτό κάθε παιχνίδι φέτος κάθε πόντος θα «μετράει» ιδιαίτερα. Είναι ένα πρωτάθλημα «δύο ταχυτήτων», καθώς υπάρχουν δύο γκρουπ δυναμικότητας. Είναι τρεις ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ, μεγαλύτερα ονόματα και ασφαλώς περισσότερη ποιότητα. Ακολουθούν οι ομάδες των θέσεων 4-9, που λίγο πολύ είναι της ίδιας δυναμικότητας και για αυτό κατά την προσωπική μου άποψη, θα έχουμε πολλά παράξενα αποτελέσματα.

Για την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος

Είμαι ενθουσιασμένος για την έναρξη του πρωταθλήματος, καθώς πρόκειται για μια νέα αρχή, ένα νέο πρωτάθλημα με νέο στυλ! Κάθε αρχή είναι όμορφη και περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί. Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες. Στον Άθλο Ορεστιάδας γίνεται πολύ καλή δουλειά. Το δυσκολότερο κομμάτι είναι να αποκτήσουμε τον «πυρήνα» μιας ομάδας, γιατί είμαστε ένα νέο σύνολο και δεν είχαμε πολλά παιχνίδια μέχρι σήμερα. Νομίζω όμως ότι σιγά σιγά όλο αυτό θα λειτουργήσει καλά!

Για την πρεμιέρα με τον Α.Ο. Καλαμάτας ‘ 80

Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και θα κυνηγήσουμε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο. Όπως είδαμε στο πρόσφατο μεταξύ μας αγώνα στο League Cup «Ν. Σαμαράς» η ομάδα της Καλαμάτας είναι ένας πολύ σκληρός αντίπαλος, μάχεται για κάθε πόντο και είναι δύσκολο να κερδίσεις πόντους. Δεν τα παρατάνε ποτέ, πολεμάνε κάθε φάση, άσχετα αν βρίσκονται μπροστά ή πίσω στο σκορ. Περιμένουμε ένα ακόμη αμφίρροπο και δυνατό παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε σοβαροί και να δουλέψουμε σκληρά.
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άθλος Ορεστιάδας Κριστιάν Τσιτιγκόι: «Το φετινό πρωτάθλημα της Volley League είναι… παράξενο»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject